Заедно в час организира безплатна Лятна академия за ученици

DSC_3841За шеста поредна година Заедно в час организира безплатна Лятна академия за успех и забавления, предназначена за ученици от 1 до 12 клас. Целта на академията е не само да подобри подготовката на учениците по изучаваните предмети, но и да повиши мотивацията им за учене. Можете да запишете детето си ТУК.

Часовете ще бъдат водени от млади и мотивирани учители, специалисти по различни учебни дисциплини, които могат да покажат на децата, че ученето може да бъде интересно и забавно. Всички учители по програмата Заедно в час са обучени по международен модел с фокус върху успеха на всеки ученик.

Тази година академията ще се проведе в две софийски училища – 144 СОУ „Народни будители“ в ж.к Младост и 96 СОУ „Лев Николаевич Толстой“ в ж.к. Люлин  от 25 юли до 11 август, всеки делничен ден  от 8:30 до 12:30 ч.

 Заедно в час осигурява:

– безплатно обучение и учебни материали;

– индивидуални и групови занимания с учениците;

– специални забавни събития – игри и забавления;

– сертификат за успешно участвалите ученици в края на Лятната академия.

Срок за записване – 20 юни. Местата са ограничени! Участието е напълно безплатно! Можете да запишете детето си ТУК.

В първия ден на Академията (25 юли) всеки ученик трябва да носи декларация на хартиен носител, подписана от родител/настойник.

За платена Следобедна лятна академия за умения в 21-ви век „Ние заедно“, организирана от учители, завършили програмата ни, посетете www.niezaedno.com.

"Заедно в час" подготвя способни хора да бъдат мотивиращи учители, за да може всяко дете в България да има достъп до качествено образование.

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Абонирай се за бюлетин

Най-важното от нас директно в твоята поща

Можеш да се отпишеш по всяко време.