Учители от общността на “Заедно в час” получиха отличия за своята работа за 24 май

Учители, възпитаници и партньорски училища на “Заедно в час” за поредна година получиха признание за своята работа в сферата на образованието по случай Деня на българската просвета и култура 24 май. В различни населени места на страната представителите на общността на “Заедно в час” бяха наградени и номинирани за награди от общини, регионални управления на образованието, училища и Синдиката на българските учители.

Наградените Антония Гурянова и Диана Иванова от ОУ “Св. Св. Кирил и Методий” с. Драгичево с кмета на с. Драгичево Виктор Викторов и кмета на гр. Перник Вяра Церовска

Ето и повече за отличените учители:

Ловеч

Даниел Симеонов, възпитаник на “Заедно в час” от випуск 2016-2018, получи грамота за изявен учител от кмета на Община Луковит г-н Иван Грънчаров, а неговата колежка Маргарита Калчева от ОбУ “Неофит Рилски” в село Дерманци беше наградена с грамота от РУО Ловеч. Двамата работят по съвместен проект за ангажиране на общността и родителите в учебния процес.

Пловдив

В Пловдив учителите Георги Стоев (випуск 2017-2019) и Даниела Донева (2016-2018) са отличени с грамота и парична награда от община Пловдив. Директорът на СУ „Любен Каравелов”, където преподава Георги Стоев, Славка Щерева, пък е отличена с почетна значка за заслуги в развитието на образователната система.

Десислава Попова (випуск 2017-2019), учител в Основно училище „Гео Милев“ – гр. Пловдив, е отличена в категория “Млади учители” на годишните награди на Националния конкурс на СБУ „Учител на годината – 2019“

Георги Стоев с награда от Община Пловдив

Перник

Кметът на Перник Вяра Церовска отличи с диплом за значителен принос и заслуги в областта на образованието възпитаничката на “Заедно в час” Антония Гурянова, която преподава история в ОУ “Св. Св. Кирил и Методий”, с. Драгичево, обл. Перник. Училището и директорката Диана Иванова получиха също плакет по повод 140-годишнината от създаването му.

Казанлък

За приноса към образованието в община Казанлък Антоанета Канева (випуск 2016-2018) беше номинирана в категория “Учител на годината за Община Казанлък”, а Красимир Кръстев (випуск 2016-2018) беше номиниран в категория “Млад учител в Община Казанлък”. И двамата са преподаватели в Профилирана гимназия “Академик Петко Стайнов” в града.

Велико Търново

Виктория Цоцова, участник първа година в програмата на “Заедно в час” и учител в с. Царски извор, получи грамота за успешен старт в професията от община Стражица.

София

Сава Ташев от випуск 2017-2019 беше отличен като “Учител на годината” в своето 97 СУ в София от директора на училището Емилия Манолова. Донка Панева-Иванова, възпитаник на програмата от първия випуск, също е “Учител на годината” на 81 СУ “Виктор Юго”. 

сътрудник "Маркетинг и комуникации" в "Заедно в час"

Стани част от вдъхновяващите учители, които променят света на учениците си

дни
часа
минути