Двама възпитаници на програма Заедно в час са в класацията “30 под 30” на Forbes България

30-pod-30dani-ivanovaДвама алумни на програма Заедно в час намериха място в годишната класация “30 под 30” на Forbes България за 2016 г. Даниела Иванова (кохорта 2012) и Иван Господинов (кохорта 2014) са отличени в категория “Образование” от експертно жури на престижното бизнес издание.

Даниела в момента е директор на 202 ОУ „Христо Ботев”, с. Долни Пасарел, а Иван е един от създателите на сдружение “Образование без раници”.

От стартирането на класацията в България през 2013 година до момента в нея неизменно присъстват представители на общността на Заедно в час. През 2013 е отличена Евгения Пеева, изпълнителен директор на фондацията. Година по-късно в “30 под 30” са селектирани още алумните Теодора Зарева (кохорта 2011) в категория “Социални предприемачи” за проекта wishbox и Емилиян Кадийски (кохорта 2011) в категория “Образование” за Vraca Software. В класацията за 2015 място намира и зам.-директорката на СУ “Любен Каравелов” в Копривщица Ива Пашова (кохорта 2011).

“30 под 30” е годишна селекция от талантливи млади българи под 30 години на бизнес списанието Forbes България. Талантите в нея са разделени в пет категории – “Образование”, “Социални предприемачи”, “Спорт”, “Бизнес” и “Култура, изкуство, медии”. Те са избрани от редакцията на Forbes България след съгласуване с експерти в различни сфери и всички участници в „30 под 30” в предишните издания на селекцията.

"Заедно в час" подготвя способни хора да бъдат мотивиращи учители, за да може всяко дете в България да има достъп до качествено образование.

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Абонирай се за бюлетин

Най-важното от нас директно в твоята поща

Можеш да се отпишеш по всяко време.