Четири супер събития, на които да подкрепите “Заедно в час”

събития заедно в час

Какво обединява забавна стенд-ъп вечер с едни от най-добрите комедийни артисти на София, вдъхновяващ разговор с успешен бизнес лидер, базар за дрехи и викторина в Лондон? 

Отговорът е “Заедно в час” и каузата за осигуряване на качествено образование за всяко дете в страната. Всеки може да подкрепи и двете, като се включи в някое от изброените събития. Щастливи сме, че наши съмишленици избраха да организират събития в подкрепа на “Заедно в час” през следващите седмици и се радваме да поканим и вас. 

Ето и повече подробности за тези събития:

РАЗГОВОР ЗА УСПЕХА С БОЖИДАР НЕЙЧЕВ

В ноемврийското издание на Leader Talks на 28 ноември гост е Божидар Нейчев, старши съдружник в PwC Bulgaria и съмишленик на “Заедно в час”. Събитието ще даде възможност на присъстващите да научат повече за уроците и опита на един успешен бизнес лидер с богат опит, но и да подкрепят каузата на “Заедно в час”. 

Сумата от всички продадени билети ще бъде удвоена от Божидар Нейчев, и ще бъде дарена на една от трите каузи на вечерта (“Заедно в час”, “Операция Плюшено Мече” и “Майки за донорство”). Всички присъстващи на събитието участват в гласуване на място, което ще определи коя организация ще получи дарението. 

Повече за събитието може да научите тук. Нужна е предварителна регистрация тук. (вход, 10 лв.) 

Кога: 28.11.2019, 19:00 ч.

Къде: Carrusel Club, София

СМЯХ С КАУЗА ОБРАЗОВАНИЕ 

Преди няколко години Дими от Inside Joke направи едно от първите събития смях с кауза в подкрепа на “Заедно в час”, още преди стед-ъп сцената на София да стане толкова популярна. На 2 декември тази година едни от най-забавните стенд-ъп артисти се включват също в предизвикателството за Смях с кауза образование. Всички знаем колко забавни истории се крият в училище, затова и нямаме съмнение, че комиците са ни подготвили много тематични смешки и хубаво настроение. Затова ви подсещаме да не чакате дълго, да поканите или изненадате любими хора, и да ги заведете на благотворителното шоу. Входът е 12 лв, като всички такси от билети ще бъдат дарени на “Заедно в час” и ще подкрепят проекта за разработване на методика за преподаване деца с различен майчин език от българския. 

Повече за събитието може да следите тук

За резервации можете пишете на City Stage или events@citystage.bg / тел: (+359) 886 988 688

Кога: 2.12.2019

Къде: City Stage

QUIZ ПРЕДИЗВИКАТЕЛСТВО В ЛОНДОН 

Надали са много хората, които не обичат викторини. След четири страхотни quiz вечери в София с викторината за IT специалисти QuizIT, “Заедно в час” продължава традицията с благотворителна викторина… в Лондон. На 6 декември в английската столица подготвяме специалното издание Let’s Quiz for Education. Викторината ще се проведе на английски език и е отворена както за българи, които живеят в Лондон, така и на техни приятели от други страни. Водещ ще бъде верният ни съмишленик Явор Атанасов. Само преди няколко месеца той обиколи сам Исландия с колело, за да подкрепи “Заедно в час” и разработката на учебни материали за допълнителна езикова подкрепа в начална степен за деца с майчин език, различен от българския. Същата кауза го провокира да влезе и в ролята на водещ на викторината. Гостите на събитието могат да направят предварително или на място дарение или да се включат в благотворителна томбола с награди, осигурени от наши партньори. 

Повече за събитието и неговата кауза вижте тук. Регистрирайте се предварително тук.

Кога: 6.12.2019

Къде: Rockefeller Building 337 David Sacks, Medical School Building, UCL, London, UK

СТАРИ ДРЕХИ ЗА КАЧЕСТВЕНО ОБРАЗОВАНИЕ

През септември се проведе първият базар “Стари дрехи за качествено образование”, организиран съвместно между СКРИН и възпитаници на програмата на “Заедно в час”. Базарът беше финал на тримесечна дарителска кампания, в която се включиха много хора от цялата страна. Броени дни преди коледните празници е време и за втори базар, който да зареди гардеробите ни с топли дрехи, но и да подкрепи работата на “Заедно в час”. Базарът ще се проведе през уикенда на 14-15 декември на същото място – Къш бар в Дом на киното. Най-нетърпеливите могат да разгледат дрехите и онлайн през магазина на СКРИН. С етикет “Заедно в час” са отбелязани всички артикули, които участват в кампанията.

Повече за събитието прочетете тук.

Кога: 14-15.12.2019

Къде: Къш бар, Дом на киното

"Заедно в час" подготвя способни хора да бъдат мотивиращи учители, за да може всяко дете в България да има достъп до качествено образование.
Абонирай се за бюлетин

Най-важното от нас директно в твоята поща

Можеш да се отпишеш по всяко време.