Още 6 звезди с кауза на Търга на звездите в подкрепа на “Заедно в час”

anons tar

Иван Бърнев и Магита Гошева, Найден Тодоров, Вики Блажева, Краси Георгиев и Райчо Райчев са звезди с кауза и ще дарят два часа от своето време за различни дейности, за да подкрепят учителите в програмата на фондацията

Кога за последно сте срещали на едно място едни от най-добрите съвременни български актьори (при това семейство), виртуозния диригент и директор на Софийската филхармония, вдъхновяващ ултрамаратонец, който тича хиляди километри по цял свят, вицепрезидента на една от най-големите български банки и космически предприемач, който може ви научи да си направите сами сателит?

Всички тези личности и още 11 звездни гости ще бъдат заедно на 16 октомври 2019 г. в хотел Хилтън в София, за да се включат в осмия Благотворителен търг на звездите на “Заедно в час”

Благотворителната вечер се организира в партньорство с Българския форум на бизнес лидерите и спонсорството на хотел Хилтън, SEG, Вила Мелник, Kinstellar и Coca-Cola HBC.

РЕГИСТРАЦИЯТА ЗА СЪБИТИЕТО Е ОТВОРЕНА ТУК

За поредна година събитието обединява бизнес лидери и популярни лица от културния и обществения живот в България с цел набиране на средства за работата на учителите от програмата на фондацията. Всяка от звездите на търга ще дари два часа от своето време за различни дейности, а гостите на търга наддават за тях, като всички набрани средства ще бъдат дарени на “Заедно в час”.

Вече ви запознахме с дейностите и първите пет от звездите на Търга тази година. А в тази публикация ще разкрием и следващите шест и техните звездни благотворителни дейности:

Краси Георгиев и ежедневните инвестиции в нашето здраве

Краси Георгиев е един от ветераните на Търга на звездите и верен съмишленик на “Заедно в час”. Настоящото му участие е трето по ред и това никак не е случайно. Той е вдъхновяващ, целеустремен и истински пример за всеотдайност не само към своята работа, но и към каузите, които подкрепя. Тази година за Търга на звездите той е подготвил работилница с тема “Ежедневните инвестиции в нашето здраве”. Краси има невероятна история за своята лична трансформация към пълноценен живот и много ценни съвети за това как малките ежедневни навици могат коренно да променят здравето на всеки. Гостът, който откупи неговото време, ще има възможност да сподели тази работилница със своите служители или приятели, но и да научи как се бягат 1200 км за 15 дни, как се оцелява в “Долината на смъртта” и в екстремните условия на Антарктика. 

Повече за Краси може да прочетете тук.

Зад кулисите на оркестъра с Найден Тодоров и Софийската филхармония

Nayden Todorov targ na zvezditeНайден Тодоров е български тромпетист, пианист, композитор и диригент, а от 2017 г. и директор на Софийската филхармония. Той е един най-талантливите ни съвременни музиканти, който се изявява с ярки интерпретации както на симфонични, така и на оперни творби. Тази година Найден се включва в Благотворителния търг на звездите за първи път. За Търга и каузата на “Заедно в час” той е готов да разкрие магията на музиката, как се дирижира оркестър и какво се случва зад кулисите на едни от най-вълнуващите концерти от календара на Софийската филхармония този сезон. С изключително богатия си международен опит, но и със заразяващо чувство за хумор, Найден Тодоров ще подари избран концерт и лична среща с него и солистите на музикалната вечер. 

Повече за програмата на Софийската филхармония и Найден Тодоров може да прочетете тук и тук.

Виктория Блажева – минимализмът като път към бизнес успех

Viktoria BlazhevaПървият вицепрезидент и директор „Връзки с обществеността и комуникации“ на УниКредит Булбанк, Виктория Блажева, е събеседник и презентатор, който винаги е удоволствие да се срещне, не само защото е много добра в работата си като комуникатор, но и защото винаги има какво да се научи от нея. Вики е верен съмишленик на “Заедно в час” и член на експертния съвет на организацията, но за първи път влиза в ролята на звезда на Търга на звездите. За откупилия нейното време гост тя е подготвила да сподели повече от своя опит в управлението на личния бранд и корпоративните комуникации. Вики ще разкаже повече и за интригуващата тема “Как да станем по-успешни и щастливи чрез използване на социалното течение минимализъм”, която е фокус и на нейната MBA дисертация.

Повече за Вики Блажева може да научите тук.

На частен “Урок” с Иван Бърнев и Маргита Гошева 

IVAN BARNEV I mARGITA GOSHEVA TARGИван Бърнев и Маргита Гошева са познати лица от театралната сцена и от едни от най-добрите български филми през последните години. Партньори в живота и често на екрана и в театъра, през личния си опит като родители осъзнават колко важна е ролята на качественото образование в живота на едно дете. Затова и застават зад каузата на “Заедно в час” с включване в Благотворителния търг на звездите. 

За дейност в Търга Иван и Маргита ще предложат частна прожекция на българския игрален филм “Урок” (с тяхно участие в главните роли), който преди няколко години събра множество награди по различни кинофестивали по света. След прожекцията те ще организират и дискусия – “Урок” за българската реалност и моралните избори, за решенията, които взимаме, и уроците, които учим в училище и извън него. 

Повече за двамата актьори може да научите тук, а за филма “Урок” тук.

Предизвикателство: Построй сателит с Райчо Райчев

Ако мислите, че изучаването на космоса е достъпно само за далечните лаборатории на НАСА и финансовите възможности на Илон Мъск, то 33-годишният Райчо Райчев ще ви докаже, че мечтите за покоряване на космоса могат да се сбъдват и от България. 

Райчо е верен приятел на “Заедно в час” и създател на образователната програма “Космически предизвикателства” и компанията за нано-сателити EnduroSat. Той е първият българин, участвал в технологичната програма “Singularity University” в Ames Research Center на НАСА. Преди това е работи в Бразилската космическа програма и в българския Институт за космически изследвания и технологии. От януари 2011 г. до януари 2015 г. е национален представител за България в Космическия консултативен съвет към ООН. Основател е на “Спейспорт” – най-мащабната онлайн платформа за космическо обучение в Европа. А само преди няколко месеца успешно изстреля първият сателит, създаден изцяло в България. 

За Благотворителния търг на звездите Райчо е подготвил сериозното, но не и непостижимо предизвикателство: създаване на истински космически сателит. Как още се изстрелва малък киносалон на ръба на космоса и защо следващата стъпка за предприемачите е космоса, ще научите само, ако станете гост на благотворителния търг и спечелите времето на Райчо.


Вижте всички звезди, които ще се включат тази година в Търга на звездите.

Научете повече за дейностите на други пет звезди тук.

Регистрацията за събитието е отворена на сайта на нашите партньори от БФБЛ до 11. октомври.

сътрудник "Маркетинг и комуникации" в "Заедно в час"

Стани част от вдъхновяващите учители, които променят света на учениците си

дни
часа
минути