Лятна академия за ученици

Ще се проведе в София в периода от 19 юли до 5 август 2022 г.

Ще се проведе в София в периода от 19 юли до 5 август 2022 г.

Изградете мотивиран и способен екип

Изберете за екипа си учители от програма „Нов път в преподаването“ и станете част от общност, която работи за качествено и достъпно образование

дни
часа
минути
секунди

НАШАТА КАУЗА

Вярваме, че всяко дете в страната трябва да има достъп до качествено образование – независимо от това къде живее, кое училище посещава и какви са финансовите възможности на родителите му. Работим за тази кауза, като развиваме нови учителиподкрепяме училищни екипи и изграждаме партньорства за въвеждането на добри практики в образователната система.

Програма "Нов път в преподаването"

В “Заедно в час” вярваме, че мотивираните и добре подготвени професионалисти са най-ценният ресурс за положителна промяна в образователната система. Затова привличаме, внимателно подбираме, обучаваме и развиваме уменията на способни хора от различни сфери, готови да подкрепят училищните екипи в ежедневната им работа и да допринасят за това всяко дете в България да получи качествено образование.

Участниците в програма “Нов път в преподаването” получават подкрепа да работят като учители. Те имат възможност да се запознаят директно с предизвикателствата и начините за подобрение в системата. След това продължат да допринасят активно за по-качествено образование в България през работа в различни професионални сфери. 

0
НАСТОЯЩИ УЧАСТНИЦИ
0
ВЪЗПИТАНИЦИ
0 +
УЧИЛИЩА ПАРТНЬОРИ
0 +
УЧЕНИЦИ

Програма "Училища за пример"

“Училища за пример” на „Заедно в час“ е двугодишна програма за професионално развитие на училищни екипи. Тя подкрепя училищните екипи в разработването и прилагането на устойчиви и ефективни практики за преподаване и управление на училището, които допринасят за успеха на всеки ученик.

Програмата се състои от две неразделни части: курс Лидерство в училище и курсове по избор на училището, свързани с различни методи на преподаване. 

0
УЧИТЕЛИ И ДИРЕКТОРИ
0
УЧИЛИЩА ПАРТНЬОРИ
0
РЕГИОНА
0 +
УЧЕНИЦИ

Запиши се за бюлетин

Най-важното от нас директно в твоята поща

Станете наш съмишленик

Станете регулярен дарител и даренито ви ще се удвои

Предизвикайте се с кауза "Заедно в час"

Помогнете повече ученици да разбират езика на училището

Другите за нас

Nancy-Feb-2017-CCropped

Нанси Шилър

президент на фондация "Америка за България"

Образованието е основна ценност и обща отговорност – на всеки един, на обществото, на бизнеса, на държавата. Фондация „Америка за България“ работи в партньорство с български организации за укрепване на частния сектор и демократичните институции в страната, както и за подобряване на качеството на българското образование и издигането на престижа на учителската професия. За нас това означава да подкрепяме преподавателите в усилието им да подготвят младите хора за професиите на бъдещето. От създаването си през 2009 година досега Фондация „Америка за България“ е инвестирала над 110 милиона долара в подкрепа на българското образование. Щастливи сме, че „Заедно в час“ се превърна в символ на мисията един ден всяко дете в България да има достъп до качествено образование, независимо кое училище посещава, в кое населено място живее и какви са финансовите възможности на неговите родители.

pyanakieva

Павлина Янакиева

Изпълнителен директор, Bulgaria Innovation Hub

Аз подкрепям “Заедно в час”, защото екипът е изцяло фокусиран върху най-болезнените и фундаментални проблеми в българското общество, а именно образованието и социалното неравенство. Силно вярвам в стратегията на “Заедно в час” да подпомага деца от непривилегировани общности да реализират пълния си потенциал в обществото, като ги обединява под общата кауза на образованието. Родината ни има нужда от отговорни и критично мислещи граждани, които да катализират позитивните промени и така да продължат промяната.

явор атанасов

Явор Атанасов

софтуерен инженер в BBC и съмишленик на

Аз имах учител, който изцяло промени моя живот. Много деца нямат такива учители, а това е проблем, в чието решение си заслужава да инвестираме. Силно вярвам в целите, които Заедно в час са си поставили, и бих искал да използвам своето пътешествие като канал, през който да се осигури подкрепа за работата на организацията.

bbalkanski-230×230

Богомил Балкански

Партньор, Sequoia Capital

В моята кариера и в моя живот има два фактора, които са ми помогнали най-много: безрезервната подкрепа на моите родители и късметът да имам достъп до чудесно образование от началното училище (СУ “Васил Левски” в Стара Загора) до гимназията (НГДЕК в София). “Заедно в час” се бори неуморно да даде равен старт и шанс за успех на всяко дете в България.

Веси Герасимова - Заедно в час

Веси Герасимова

Научих много, забавлявах се много,  докоснах се от близо до един различен, много интересен и добре работещ, модел на организация и работа. Намирам „Заедно в час” като прозорец към света за мен, ще е така и за вас!