Заедно в час удължава срока за кандидатстване до 20 април

DSC_1353В резултат на високия интерес към програма Заедно в час от страна на кандидати за учители и от страна на  училища, Заедно в час обявява допълнителни 10 дни, като ще приема кандидатури за участие в програмата до 20 април включително. По този начин организацията ще увеличи броя на нови учители и партньорски училища.

За първи път през този сезон по подбор на кандидати Заедно в час осъществи мащабна кампания за популяризиране дейността на организацията и повишаване престижа на учителската професия. В резултат на тази кампания и благодарение на множеството съмишленици и партньори на Заедно в час, интересът към програмата се е увеличил неколкократно в сравнение с предишни години.

Заедно в час съществува повече от пет години и вярва, че децата в България ще получават по-качествено образование, ако все повече социално активни хора се включат в образователната система. Поради тази причина Заедно в час увеличава тази година двойно броя на учителите по програмата и ще приеме над 130 нови учители. Така ще бъде възможно и партньорство с повече училища от вече десетте региона, в които оперира програмата.

Кандидатстването за участие в програмата на Заедно в час е отворено до 20 април на zaednovchas.bg.

"Заедно в час" подготвя способни хора да бъдат мотивиращи учители, за да може всяко дете в България да има достъп до качествено образование.

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Абонирай се за бюлетин

Най-важното от нас директно в твоята поща

Можеш да се отпишеш по всяко време.