Випуск 2014-2016 завърши успешно лидерската програма на Заедно в час

Alumni CeremonyНа 1 юли се състоя церемонията по завършване на лидерската програма на Заедно в час на випуск 2014-2016. Тази година програмата ни завършиха 40 участници, които преподаваха в продължение на две години в 6 региона на България – София град, София област, Перник, Пазарджик, Пловдив, Ловеч. За този период те са преподавали на общо 3462 ученици, заедно с които са организирали множество училищни и регионални събития като например „Фестивал на англо-американската култура“ в гр. Самоков, рок-опера „Исус Христос супер звезда“ в гр. Панагюрище и много други.

На церемонията благодарности към работата на завършващите и вяра в тяхната бъдеща дейност в образователната сфера изказа Нанси Шилер, Президент и зам-председател на борда на Фондация “Америка за България”, по чиято инициатива и с финансова помощ е създадена фондация Заедно в час, както и  Тим Курт, Изпълнителен директор, Вице-президент на Аурубис за България – наш дългогодишен партньор в региона на Златица и Пирдоп. Участниците бяха поздравени и от представителите на нашите ценни институционални партньори – Ваня Кастрева, Началник на Регионален инспекторат по образованието в София, и Милена Дамянова, Председател на комисията по образование и Наука към Народното събрание. Събитието се проведе с безценното партньорство на Сити Марк Арт Център, където всички участници се насладиха на уютно и елегантно посрещане.

Фондация Заедно в час желае много вдъхновение на всички завършили и попътен вятър към общата ни голяма цел – равен достъп до качествено образование за всяко дете в България.

"Заедно в час" подготвя способни хора да бъдат мотивиращи учители, за да може всяко дете в България да има достъп до качествено образование.

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Абонирай се за бюлетин

Най-важното от нас директно в твоята поща

Можеш да се отпишеш по всяко време.