“Заедно в час” и Always обединяват сили, за да осигурят на всяко момиче в България достъп до качествено образование

Закупете продукти на Always от магазини Кауфланд до 23 май и подкрепете “Заедно в час” и достъпа до качествено образование на момичетата от уязвими общности в цялата страна

Съвместна благотворителна кампания на Always (Проктър и Гембъл България) и магазини Кауфланд подкрепя достъпа до качествено образование на момичета от уязвими общности и работата на “Заедно в час” от началото на март.

С всеки закупен продукт на марката Always от магазини Кауфланд до 23 май клиентите на магазина ще подкрепят работата на фондацията и образованието на момичета в риск от отпадане от училище. В периода на кампанията Проктър и Гембъл България ще дарява по 15 ст. за всеки пакет до сумата от 20,000 лв.

“В България все още много момичета не завършват училище. Ранното им отпадане от образователната система ги прави много по-уязвими на бедност, социално изключване и различни опасности. В част от регионите, където “Заедно в час” от години, учителите се сблъскват непрекъснато със ситуации, в които трябва да търсят решение на тези предизвикателства. С подкрепата на Always ще можем да осигурим обучения, подкрепа и допълнителни възможности за учителите, за да могат по-ефективно да се борят с отпадането на момичетата от образователната система”, споделя Анжела Деянска, ръководител Развитие и фондонабиране в “Заедно в час” за партньорството.

“Always вярва в силата на образованието и ролята му във формирането на личността. Образованието е най-овластяващата сила в света. Чрез него добиваме знания и градим увереност. То е ключът към необятни възможности и по-добър живот. Образованието е не просто дар и привилегия, то е право. Право, което има всяко момиче. За съжаление някои момичета, растящи в по-бедни социално-икономически среди, са лишени от него. Ние вярваме, че оставайки в училище, момичетата имат по-голям шанс да израснат уверени и да сбъднат мечтите си.”, споделят от Проктър и Гембъл България мотивацията си за благотворителната кампания.

Повече информация за продуктите, включени в кампанията вижте тук.


Знаете ли, че можете да подкрепите работата на “Заедно в час” и като активирате допълнителния телевизионен пакет “Глобус” на Булсатком. Така докато гледате любопитни и вълнуващи научнопопулярни филми и развивате своето знание за света, ще подкрепите и възможността повече ученици в страната да получат достъп до качествено образование и мотивирани учители. Научете повече тук.

сътрудник "Маркетинг и комуникации" в "Заедно в час"

Стани част от вдъхновяващите учители, които променят света на учениците си

дни
часа
минути