Кандидатстването в програма "Нов път в преподаването" за 2022 г. приключи

Запишете се във формата, ако проявявате интерес към програмата.Регистрирайте се, ако имате интерес към програма "Нов път в преподаването" на "Заедно в час".

На кирилица
На кирилица
Внимателно проверете дали електронната поща е изписана правилно.

В “Заедно в час” вярваме, всяко дете в страната трябва да има достъп до качествено образование – независимо от това къде живее, кое училище посещава и какви са финансовите възможности на родителите. Работим за тази кауза като развиваме нови учители, подкрепяме училищни екипи и изграждаме партньорства за въвеждането на добри практики в образователната система.

Кауза

Допринасяш за положителна промяна в България.

Общност

Срещаш вдъхновяващи хора, с които вървиш в една посока.

Умения

Програмата развива лидерския потенциал и уменията на участниците.

Подкрепа

Получаваш индивидуална подкрепа от опитни специалисти.

Квалификация

Учителска правоспособност, обучения и кариерно развитие.

Удовлетворение

Работата ти има истинско въздействие върху живота на учениците.

Сава Ташев Учител по английски език в 97 СУ в Люлин, София

Мислех си, че е добре, че протестирам, но какво повече мога да направя? Може би училището е мястото, от което трябва да започне промяната, за да бъдат хората, които завършват, по-мислещи и по-осъзнати.

Емилиян Кадийски Социален предприемач и основател на "Враца софтуер общество"

Докато следвах се чудех между две възможности за развитие – да започна работа като програмист в някоя голяма софтуерна компания или да направя нещо свое. Много повече ми се искаше да е второто, но осъзнавах, че имам още много да уча. програмата на "Заедно в час" изглеждаше като най-подходящия избор – ще мога да ръководя екип ученици и това ще ми даде ценни умения, от друга страна самата кауза ми допадаше.

Елеонора Ангелова Учител в начален етап в Търнак, обл. Враца

Изпитах огромно желание да стана част от една общност, която се бори да внесе промяна в образованието. Искам и аз да съм част от тази промяна.

София Стефанова Учител в начален етап

Вярвам, че тази по-добре развита страна може да е България в утрешния ден. Първата стъпка към това развитие в положителна насока е да приемем, че пътят към по-доброто бъдеще на страната ни се крие в това да работим за подобрението на нещата, които не ни харесват, вместо да ги заклеймяваме.

Георги Стоев Учител по математика в СУ "Любен Каравелов" в Пловдив

От всичко най-много не мога да понасям несправедливостта във всяка нейна форма.

Альона Денякина Учител от випуск 2012, сега част от "Телерик академия"

От лична гледна точка програмата беше много важна, защото ми помогна да се чувствам в хармония със себе си, и ми показа, че има надежда за това, което аз искам за света, както аз си го представям.