За пета поредна година Заедно в час и Български форум на бизнес лидерите организират “Благотворителен търг на звездите”

%d0%b7%d0%b0%d0%b5%d0%b4%d0%bd%d0%be-%d0%b2-%d1%87%d0%b0%d1%81_invitation_bgОбразованието е решаващо за развитието както на отделната личност, така и на цялoто общество. И точно затова е важно каузата за качествено образование да обединява всички – бизнес, популярните личности, граждански организации, институции, родители.

Тази година Заедно в час и Български форум на бизнес лидерите ще обединят представители на бизнеса и известни лица от България около мисията за осигуряване на равен достъп до качествено образование с петото издание на “Благотворителния търг на звездите”.

 

Събитието ще се проведе на 17 ноември 2016 г., четвъртък, от 19 ч в хотел „Хилтън София”. По време на търга гостите ще могат да наддават за два часа от времето на обичани и уважавани популярни личности и по този начин да подкрепят пряко работата на Заедно в час и преподавателите по програмата с деца с нисък социално-икономически статус.

„Годините в училище са едни от най-важните за формирането на личността на човек. Затова е важно учителите да са призвани и мотивирани да бъдат такива. Само така могат да пробудят интереса на децата”, споделя верният съмишленик на Заедно в час Ненчо Балабанов, който ще бъде водещ на търга заедно с Рафи Бохосян.

Освен тях в събитието ще се включат още: актрисите Силвия Лулчева и Милица Гладнишка, олимпийската шампионка Мария Гроздева, младите комици от ХаХаХа Импро Театър, музикантите Хилда Казасян, Орлин Павлов, Хари Ешкенази, Jeremy?, Маги Джанаварова и Нора Караиванова, танцьорите от Дерида Денс Център, чаровната радиоводеща Гери Турийска, бизнес лидерите Леона Асланова, Цветан Лъжански и Кирил Петков, писателката Катерина Хапсали, полярният изследовател проф. Христо Пимпирев и г-жа Ирит Лилиан, посланик на Държавата Израел. Те ще дарят благотворително от своето време, за да забавляват, сплотяват и вдъхновят екипите на компаниите, които ги “закупят”.

Присъединете се като гост на тазгодишния “Благотворителен търг на звездите”, научите допълнителна информация за събитието и възможностите за регистрация и подкрепа тук.

Заедно в час е неправителствена организация, която вече шест години работи за осигуряването на равен достъп до качествено образование на всяко дете в България, независимо от региона, в който живее, училището, в което учи, етническия му произход и социално-икономическото положение на родителите. За тази цел организацията привлича и внимателно подбира мотивирани и опитни специалисти с високи постижения от различни сфери. В рамките на двугодишна програма за професионално и лидерско развитие те получават целенасочено обучение и подкрепа да работят като учители на ученици от уязвими общности в училища в цялата страна. Организацията изгражда силна общност от настоящи, завършили участници и ключови партньори от всички сектори, за да подпомогне наистина и дългосрочно достъпа до качествено образование на всяко българско дете.

До момента през програмата са преминали близо 120 души, а през настоящата 2016 г. като преподаватели първа и втора година в училище влязоха близо 170 учители в регионите Враца, Ловеч, Монтана, Пазарджик, Перник, Пловдив, Разград, София град, София област и Стара Загора. Заедно в час е създадена по инициатива и с финансовата подкрепа на Фондация „Америка за България“ и е част от глобалната мрежа за равен достъп до качествено образование Teach For All.

Научете повече за възможностите да подпомогнеш учителите и мисията на Заедно в час тук.

"Заедно в час" подготвя способни хора да бъдат мотивиращи учители, за да може всяко дете в България да има достъп до качествено образование.

Стани част от вдъхновяващите учители, които променят света на учениците си

дни
часа
минути