Учители по програма Заедно в час бяха отличени за 24 май

Невяна Тодорова и Янко Морунов с отличия от община Козлодуй

Трима учители по програма Заедно в час от северозападния регион получиха признание за своята работа по случай Деня на българската просвета и култура и славянската писменост 24 май. Кристина Тодорова, учител по история по програмата, е отличена като най-добър млад учител в Професионална гимназия по хранене и земеделие “Дмитрий Иванович Менделеев” от община Лом по номинация на своето училище. Невяна Тодорова, учител по български език и литература в ОУ “Васил Евстатиев Априлов” с. Хърлец, и Янко Морунов, учител по география и музика в ОУ “Св. св. Кирил и Методий” в с. Бутан, пък получиха поздравления и благодарствени писма за своята работа през годината от община Козлодуй.

„За мен тази награда означава, че сме на прав път и правим нещо смислено и значимо за общността. Искам да благодаря от на колегите ми в училище, защото работим заедно, за да постигнем по-добри възможности за децата от училището в село Бутан”, споделя Янко Морунов за своята награда.

Кристина Тодорова коментира също, че за нея и учениците й това е огромно признание от колегите и общността за усилията, които са положили заедно през учебната година.

И тримата преподаватели са учители по програма Заедно в час от септември 2016, като единствено Невяна има предишен педагогически опит.

Друг преподавател по програмата – Денка Ковачева, учител по английски език в 192 СУ “Христо Ботев” с. Бистрица, също получи отличие за празника. Тя беше избрана от учениците в училището за учител на годината след гласуване.

По случай 24 май бяха отличени още директори на училища партньори на Заедно в час и съмишленици на организацията. Поздравяваме всички тях за упоритата работа и нестихващата енергия да работят за успеха на всяко дете!

"Заедно в час" подготвя способни хора да бъдат мотивиращи учители, за да може всяко дете в България да има достъп до качествено образование.
Абонирай се за бюлетин

Най-важното от нас директно в твоята поща

Можеш да се отпишеш по всяко време.