Евгени Ангелов

Дейност:

Консултация “Как да бъдеш успешен предприемач и да инвестираш в несигурни времена”

  • дейността може да бъде използвана индивидуално или за група хора. Поканете приятели и наддавайте заедно!”

Евгени Ангелов е инвеститор & председател на BVCA

“Радвам се да съм част от Търга на звездите. Нещата, които “Заедно в час” прави през последните 10 години са уникални! Любопитството, което се стимулира в децата в най-ранни години винаги го свързвам с учителите.”

Консултация “Как да бъдеш успешен предприемач и да инвестираш в несигурни времена”. Евгени Ангелов ще разкаже как да видите големите уроци за промените, които се случват. С аналитичен подход ще разкаже как се търсят новите реалности, как ще живеем, как ще работим и съответно къде да инвестирате и къде да спрете да инвестирате. 

Евгени Ангелов е председател на Българската асоциация за дялово и рисково инвестиране (BVCA) и е съдружник в PostScriptum Ventures. Той оглавява инвестиционния борд на “Джереми” – фонд на фондовете с ресурс от 350 млн. евро (685 млн.лева), който осигурява капиталово и дългово финансиране на стартъпи и малки и средни предприятия.

Преди това той е бил и председател на бордовете на Български енергиен холдинг (БЕХ), Национална електрическа компания (НЕК) и София Тех Парк, на който е и инициатор. Освен това, Евгени е служил като икономически съветник на Президента на Република България Росен Плевнелиев (2012-2017), както и като заместник-министър на икономиката (2009-2011). Работил е още за Европейската банка за възстановяване и развитие в Лондон, където заема множество постове, включително и на главен банкер.

За нас всяка подкрепа е ценна и важна!
Ако искате да подкрепите “Заедно в час” с дарение, но наддаването е достигнало сума, която е твърде висока за вас, вижте опциите за по-малки дарения тук: Дарете