Вера Гоцева

Дейност:

Индивидуален курс по фотография с Lomovera

  • дейността може да бъде използвана индивидуално

“Много се радвам, че отново мога да подкрепя “Заедно в час”. Считам за най-голямото богатство възможността да бъдеш образован, така че ви подкрепям напълно и бих се включила във всяка една ваша дейност.”

Индивидуален курс по фотография с Lomovera. Включва няколко срещи по 2 часа, в които Вера ще сподели знанието си за всички аспекти за фотографията. 

Ако трябва да опишем Вера Гоцева (lomovera) само като фотограф, журналист, лектор, комуникационен специалист, учител някак картината няма да е пълна. 

Тя води онлайн и офлайн курсове по фотография, фотоуикенди, корпоративни фототиймбилдинги и публични лекции в различни формати. Има богат опит като журналист и фотограф с интереси в сферата на визуалните изкуства, психологията, науката и технологиите. Редовно участва в проекти като ежегодния Софийски фестивал на науката и е била част от най-големите журналистически издания в България.

Най-голяма страст на Вера е фотографията. Има 9 реализирани изложби, една от които в рамките на Barcelona design week. Последните й два публични проекта са със силна социална насоченост, като дават глас на психологически теми и социални проблеми, за които не се говори.

Вера е защитник на човешки права, силен поддръжник е на равния достъп до образование и прокламира темата за безопасно използване на интернет от децата.

За нас всяка подкрепа е ценна и важна!
Ако искате да подкрепите “Заедно в час” с дарение, но наддаването е достигнало сума, която е твърде висока за вас, вижте опциите за по-малки дарения тук: Дарете