Яна Маринова

Дейност:

Разговор за кино и доверието между твореца и публиката

  • дейността може да бъде използвана индивидуално или за група хора. Поканете приятели и наддавайте заедно!”

“Много съм горда, че съм избрана да бъда част от тази инициатива. Вярвам в това, че децата трябва да имат много интересни учители, с обществена позиция, силна персоналност и истински знания. Вярвам в успеха на всяко дете и затова подкрепям каузата на Заедно в час за равен достъп до качествено образование”

Разговор за кино и доверието между твореца и публиката. Дейността може да се осъществи на живо или онлайн.

Яна ще разкаже как се изгражда доверие между зрителите и хората, които правят филми/театрални постановки. Ще сподели повече за своите проекти, как се съчетават ролите на актьор, продуцент и сценарист и ще отговори на всички въпроси, свързани с кино и изкуство, които се сетите.

Яна Маринова е популярна българска актриса от киното и телевизията. Тя е още сценарист и продуцент на български и международни и независими продукции за кино, телевизия и театър. Един от последните ѝ проекти е ‘’Диви и Щастливи’’. Позната е с ролите си във Връзки (2015), 11А (2016), Привличане (2018) и сериала Стъклен дом. 

За нас всяка подкрепа е ценна и важна!
Ако искате да подкрепите “Заедно в час” с дарение, но наддаването е достигнало сума, която е твърде висока за вас, вижте опциите за по-малки дарения тук: Дарете