Рекорден брой участници в благотворителната викторина QuizIT подкрепиха “Заедно в час”

Благотворителната викторина набра близо 2000 лв. за обучението и подкрепата на учителите в програмата за професионално и лидерско развитие

Отборът победител в QuizIT 5

Предизвикателни въпроси в четири кръга, благотворителна томбола с награди и каузата на “Заедно в час” провокираха над 120 участници и 29 отбора да се включат в петото издание на благотворителната викторина QuizIT на 19 февруари 2020. 

Събитието се организира за поредна година от “Заедно в час” по инициативата на технологичната компания Questers. Домакин за трети път беше City Stage, а наградите в благотворителната томбола и победителите в куиза бяха осигурени безвъзмездно от Dabov Specialty Coffee, винарна “Типченица”, Inside Joke и театър “Възраждане”

Освен двойно повече участници от предходните издания, тазгодишното издание на викторината набра и двойно по-голяма подкрепа за работата на “Заедно в час”. Всички гости и участници на събитието имаха възможност да направят дарение срещу билетче от благотворителната томбола и така освен да подкрепят каузата на организацията да спечелят страхотни награди от партньорите на събитието. 

Набраната сума от вечерта е в размер от 1930 лв. По традиция Questers ще увеличат събраните пари с още 2000 лв. Даренията ще бъдат инвестирани в обучението и развитието на учителите в програмата на “Заедно в час”, които работят с ученици в 11 области на страната.

За първи път водещ на викторината беше стенд-ъп комикът Георги Кючуков. 

Основната част от отборите бяха от технологични и IT компании, като много отборите идват за поредна година. Кизът беше беше изключително оспорван с малки разлики между отборите. Първо място сред знаещите любопитковци стана отбор на учители и възпитаници на програмата на “Заедно в час”, които печелят за втори път състезанието. Голямата награда за тях е билети за постановката “12 гневни” в театър “Възраждане”. Награди от винарна “Типченица” получиха отборите, класирани на второ и трето място.

Усетете атмосферата на събитието и разгледайте снимки от вечерта:

сътрудник "Маркетинг и комуникации" в "Заедно в час"
Абонирай се за бюлетин

Най-важното от нас директно в твоята поща

Можеш да се отпишеш по всяко време.