И тази година караме скутери BRUM с кауза за първия учебен ден

Пътуванията с електрическите скутери през уикенда на 18 и 19 септември ще подкрепят работата на Заедно в час 

За трета поредна година BRUM посреща 15 септември с кауза за българското образование. В уикенда след откриването на новата учебна година всички, които изберат да ползват електрическите скутери за градско пътуване ще подкрепят и работата на Заедно в час. 50% от цената на пътуването ще бъде дарена на организацията.

“Щастливи сме, че превръщаме инициативата за благотворително каране на скутери с BRUM в традиция. Партньорството ни е пример, че всяка компания може да намери начин да допринася за бъдещето на учениците и да добавя към своя бизнес модел кауза за цялото общество.”, споделя Ния Янакиева от екит “Развитие и фондонабиране” на “Заедно в час”.

КАК ДА СЕ ВКЛЮЧИТЕ

Скутерите за споделено пътуване BRUM използват платформата на компания Bird. Всички желаещи да се включат в благотворителното каране на скутери трябва да изтеглят едноименното приложение на телефона си, през което става наемането и плащането за услугата. През приложението могат да бъдат открити и местоположенията на самите скутери в града. 

След като вече имате приложението потърсете на 18 и 19 септември най-близкия скутер и се насладете на градското пътуване, докато подкрепяте “Заедно в час”.


Повече за е-скутерите BRUM може да научите тук

Подкрепете работата на “Заедно в час” и с дарение тук или научете как можете да се предизвикате и празнувате с кауза “Заедно в час”.

сътрудник "Маркетинг и комуникации" в "Заедно в час"

Стани част от вдъхновяващите учители, които променят света на учениците си

дни
часа
минути