Отбележете първия учебен ден с BRUM скутер и каузата на “Заедно в час”

50% от стойността на пътуванията с електрическите скутери на 12 и 13 септември ще бъдат дарени за работата на образователната организация 

След цял учебен срок, който премина дистанционно за учениците, фондация “Заедно в час” и скутерите BRUM предизвикват софиянци да започнат новата учебна година и активния работен сезон с алтернативен транспорт и с кауза. 

На 12 и 13 септември, броени дни преди първия учебен ден, 50% от всички приходи на електрическите скутери BRUM ще бъдат дарени на “Заедно в час”. Организацията работи за осигуряването на равен достъп до качествено образование на всяко дете от 2010 г., като развива нови учители, подкрепя училищни екипи и изгражда партньорства за въвеждането на добри практики в образователната система.  

Нестандартната кампания се организира за втори път след успешно първо издание на 1 ноември 2019 и вече се превръща в традиция.

”Основната ни цел е да направим София едно по-добро място за живеене, като осигуряваме на нашите клиенти бърз, лесен и екологично чист начин за придвижване. Вярваме, че като подпомагаме различни каузи и бизнеси, ще допринесем за трансформацията на столицата и държавата ни”, споделят от BRUM своята мотивация да подкрепят отново “Заедно в час.”

КАК ДА СЕ ВКЛЮЧИТЕ

Скутерите за споделено пътуване BRUM използват платформата на компания Bird. Всички желаещи да се включат в благотворителното каране на скутери трябва да изтеглят едноименното приложение на телефона си, през което става наемането и плащането за услугата. През приложението могат да бъдат открити и местоположенията на самите скутери в града. 

След като вече имате приложението потърсете на 12 и 13 септември най-близкия скутер и се насладете на градското пътуване, докато подкрепяте “Заедно в час”.


Повече за е-скутерите BRUM може да научите тук

Подкрепете работата на “Заедно в час” и с дарение тук или научете как можете да се предизвикате и празнувате с кауза “Заедно в час”.

сътрудник "Маркетинг и комуникации" в "Заедно в час"
Абонирай се за бюлетин

Най-важното от нас директно в твоята поща

Можеш да се отпишеш по всяко време.