Преди Деня на будителите карай скутер с кауза “Заедно в час”

Тази събота 50% от оборота за деня на скутерите BRUM ще бъде дарена за обучението и подкрепата на учителите в програмата

Броени дни преди Деня на будителите всички гости и граждани на София ще могат да подкрепят каузата на “Заедно в час”, като използват най-новия начин за придвижване – споделените е-тротинетки BRUM

В специална благотворителна кампания в събота, 26 октомври, BRUM ще подкрепи работата на учителите и осигуряването на равен достъп до качествено образование, като предостави 50% от дневния оборот от всички скутери като дарение за организацията. 

BRUM използват платформата на компания Bird, като всички желаещи да се включат в благотворителното каране на скутери в събота трябва да изтеглят едноименното приложение на телефона си, през което става наемането и плащането за услугата. През приложението могат да бъдат открити и местоположенията на самите скутери. 

“Щастливи сме, че в лицето на BRUM открихме ентусиазирани съмишленици, които вярват, че разработването на един съвременен бизнес е тясно свързано с допринасянето към обществото и подкрепата за значими каузи като подобряването на образованието. Избрахме уикенда преди първи ноември целенасочено, за да ангажираме повече хора и да ги провокираме да бъдат активна част от положителната промяна в българското образование”, споделя Ния Янакиева, сътрудник “Развитие и фондонабиране” в “Заедно в час”.


Повече за е-скутерите BRUM може да научите тук

Подкрепете работата на “Заедно в час” и с дарение тук или научете как можете да се предизвикате и празнувате с кауза “Заедно в час”.

Може да подкрепите и проекта ни за разработване на диагностика и методика за преподаване на ученици с различен майчин език от българския, като вашето дарение ще бъде удвоено автоматично от Европейската банка за развитие и възстановяване.

сътрудник "Маркетинг и комуникации" в "Заедно в час"
Абонирай се за бюлетин

Най-важното от нас директно в твоята поща

Можеш да се отпишеш по всяко време.