Международният летен лагер Camp Golden Gate осигурява 5 пълни стипендии за ученици на учители по програма Заедно в час

Пет пълни стипендии за международен американски летен лагер на английски ще осигури Camp Golden Gate за ученици на учители по програма Заедно в час през лятото на 2017 г. С тази инициатива компанията ще подкрепи мисията на Заедно в час за осигуряване на качествено образование и ще позволи на ученици с по-нисък социално-икономически статус да разширят своя кръгозор и умения за комуникиране на английски чрез незабравимо лятно преживяване.

Учениците, които могат да кандидатстват за стипендиите, трябва да учат в горен курс на обучение в училище партньор на Заедно в час и кандидатстват с есе на английски на тема: Защо заслужаваш да спечелиш стипендия от Camp Golden Gate и как преживяването да си част от общността на лагера ще ти помогне да постигнеш своите бъдещи цели? Победителите ще бъдат избрани от специално жури с представители на Заедно в час и Camp Golden Gate до края на май. Те ще се включат в двуседмичен международен лагер на Черно море между 30 юли и 12 август 2017 г.

“Camp Golden Gate е образователна програма, която използва интерактивен подход за обучение, който развива социалните и екипни умения на учениците. Също както Заедно в час, Camp Golden Gate работи активно за повишаване качеството на образованието, което децата получават, и истински вярва, че сигурната и позитивна образователна среда е ключ за развитието на следващите поколения. Изключително се вълнуваме от това сътрудничество и възможността да допринесем към мисията и ценностите на Заедно в час, като предоставим тези стипендии на ученици с ограничени финансови възможности. Нямаме търпение да се запознаем с тези страхотни деца и да споделим с тях преживяване за цял живот”, споделя Хосе Луис Ломели, изпълнителен директор на Camp Golden Gate.

Camp Golden Gate е международен летен лагер изцяло на английски език, който цели да сближи деца от различни краища на земното кълбо и да ги пренесе в американска атмосфера на брега на Черно море. Стремежът на организацията е да вдъхнови младите хора да творят заедно, да си сътрудничат, да мислят нестандартно и да се учат един от друг, като наблягат върху взаимното уважение в мултикултурна среда. Лагерите се водят от американски преподаватели, които използват предизвикателни занимания с акцент върху ценности като оптимизъм и постоянство, нужни за придобиване на увереност при реализиране на идеи.

"Заедно в час" подготвя способни хора да бъдат мотивиращи учители, за да може всяко дете в България да има достъп до качествено образование.

Стани част от вдъхновяващите учители, които променят света на учениците си

дни
часа
минути