Кариера в България. Защо не… със Заедно в час?

Заедно в час ще се включи в юбилейното издание на кариерното изложение “Кариера в България. Защо не?” с вълнуващи възможности за професионално развитие и споделен опит в един от съпътстващите дискусионни панели. Кариерният форум, който дава възможност на българи с международен опит да намерят професионална реализация в България, ще се проведе за десета поредна година на 5 септември, вторник, между 9 и 18:00 ч. в Интер Експо Център в София.

На собствен щанд представители на Заедно в час ще разкажат пред посетителите на изложението за възможностите за развитие на лидерски умения през участие в програмата на организацията. През целия ден на щанда ще гостуват и настоящи участници и възпитаници на програмата, които ще споделят своя личен опит, какви умения развиват през работата в училище и как предизвикателствата в училище ги подготвят за осъществаването на нови идеи и проекти за успеха на всяко дете.

В дискусионния панел “Кафе на секторите” гостите на изложението ще могат да се срещнат в неформална обстановка и с Анжела Деянска, мениджър “Развитие и фондонабиране” в Заедно в час. Тя е живяла повече от 13 години в Канада и взема решението да се върне в България, като се присъединява към екипа на организацията, за да работи за осигуряването на равен достъп до качествено образование на всяко дете в България.

Кариерното изложение ще предложи на всички гости още силна конферентна програма с лекции и дискусии, работилници, фирмени презентации и кариерни консултации. За да не изпуснете нито една от тях, препоръчваме да се регистрирате още сега на този линк.

Ако имате нужда от допълнително вдъхновение дали да посетите щанда на Заедно в час, предлагаме ви и интервютата с участници по програмата и хора от екипа на организацията:

Евгения Пеева, Велизар Стефанов, Анжела Деянска, Иван Петров, Иван Господинов, Антония Гурянова, Томислав Рашков, Евгения Несторова, Светла Йорданова, Георги Желязков и Сава Димитров.

Всички те се връщат в България и избират да станат участиници по програмата и лидери в образователния сектор, които да продължат да работят за успеха на всяко дете в класната стая и извън нея.

"Заедно в час" подготвя способни хора да бъдат мотивиращи учители, за да може всяко дете в България да има достъп до качествено образование.
Абонирай се за бюлетин

Най-важното от нас директно в твоята поща

Можеш да се отпишеш по всяко време.