А ти пиеш ли кафето си с кауза?

Купи си пакет кафе от Chucky’s до 30 септември и автоматично ще подкрепиш работата ни за по-качествено образование на всяко дете в България

Кафето е напитка без сезон, но това лято кафето на едно място в София има особена добавена стойност, защото подкрепя работата на “Заедно в час”.

Иван Чавдаров от Chucky’s

Chucky’s е добре познато място за любителите на хубавото премиум кафе в столицата. От средата на юли до края на септември всеки пакет кафе Chucky’s има и допълнителна мисия освен да ви събужда със страхотен вкус и аромат – да подкрепи положителната промяна в Българското образование с един лев дарение за “Заедно в час”.

“Ако всеки бизнес дари по 10% от печалбата си за образование, България ще стане едно много по-добро място. Е, не притежавам всеки бизнес, но притежавам моя. Човек се познава по това какво прави за тези, които не могат да направят нищо за него. Бизнесът – също”, споделя Иван Чавдаров за мотивацията си да подкрепи “Заедно в час” с Chucky’s.

“Знаем колко трудна беше последната година за малките бизнеси, затова и искрено благодарим на Chucky’s, че въпреки предизвикателствата избраха да подкрепят работата ни и да популяризират мисията ни до повече хора. Тяхната подкрепа е пример, че винаги можем да намираме начини да бъдем полезни за обществото дори и през това да бъдем много добри в работата си.”, коментира от името на “Заедно в час” Ния Янакиева.

Ако искате да пиете кафето си с кауза това лято, може да намерите специалните кафета с кауза на Chucky’s на в София на адрес ул. Христо Белчев 29.

Онлайн кафетата на Chucky’s може да закупите тук.


Очаквайте през септември още страхотни възможности да подкрепите работата ни през продуктите и услугите на наши верни партньори. Още възможности как може да станете наш партньор, подобно на Chucky’s вижте тук.

сътрудник "Маркетинг и комуникации" в "Заедно в час"

Стани част от вдъхновяващите учители, които променят света на учениците си

дни
часа
минути