Деветият випуск от програма “Нов път в преподаването” завърши двугодишната си програма

Част от випуск 2019-2021

34 души завършиха успешно своето двугодишно преживяване в програма “Нов път в преподаването” на “Заедно в час” на 26 юни в София! С тържествена церемония, споделяне на наученото от последните две години и много емоционални моменти деветият випуск се присъедини към общността на завършилите програмата, които вече са 395. Мнозинството от тях продължават да работят пряко в образователната система в различни роли (учители, директори, образователни експерти и обучители) и да допринасят за равния достъп до качествено образование за всяко дете в страната. 

Събитието за випуск 2019-2021 се проведе в Американския колеж в София, който е дългогодишен партньор на организацията. 

Лично випуска поздрави д-р Ричард Т. Юинг, президент на Американския колеж:

“Вашата работа в момента е много по-важна откогато и да било. Както казах и на учениците и учителите тук в колежа – пандемията и другите световни предизвикателства, пред които сме изправени, няма да бъдат разрешени от игнориране, страх и пораженческо мислене. Техните решения ще дойдат от добро образование, отдаденост и уважнеие към човешките права. Поздравления и благодаря за важната работа, която вършите, за да подобрите образованието и обучението на учениците в България.”

С поздрав и обръщение към завършващия випуск се обърнаха още началникът на РУО Плевен, Албена Тотева и Борислава Данева, старши специалист “Въвеждащо обучение на учители” и един от първите хора, които преди две години посрещнаха новия випуск в програмата. С послание към колегите се обърна и Цветомир Маринов, учител в 75 ОУ “Тодор Каблешков” и участник във випуска.

В рамките на церемонията учителите имаха възможност да обсъдят и да си припомнят повече за изминатия път през двете години, да отчетат успехите, битките и възможностите, които да се отворили пред тях и техните ученици. 

Всички присъстващи получиха още сертификати за своето участие в програмата и тениски, на които всички те можеха да споделят послания за своите колеги. 

Вижте още снимки от церемонията:

сътрудник "Маркетинг и комуникации" в "Заедно в час"

Стани част от вдъхновяващите учители, които променят света на учениците си

дни
часа
минути