Ела на рождения ден на Dextrophobia и подкрепи “Заедно в час”

5% от цената на всички билети за петия рождения ден на първите escape стаи в България ще бъдат дарени за работата на “Заедно в час”

Вълнуваща програма с Quiz, Standup комедия, Live Action игри и парти са подготвили нашите партньори от Dextrophobia rooms за петия си рожден на 9 юни (неделя) в клуб “Mixtape 5”. Но това не е всичко, защото 5% от цената на всички билети ще бъдат дарени за работата на “Заедно в час” и други организации с каузи, които подкрепят положителната промяна в България.

С този благороден жест всички гости на Dextrophobia ще могат да се забавляват и празнуват с кауза.

Партньорството ни със “Заедно в час” е възможност да подкрепим промяната към по-качественото образование за всички деца в България. Това е кауза, в която истински вярваме, а в “Заедно в час” виждаме хора, посветили се на успеха на учениците с най-голяма нужда от подкрепа. С целенасочената подкрепа на организацията искаме да покажем също модел, в който дори малък и развиващ се бизнес може да бъде социално отговорен и да застане с името си зад мисия и визия, която споделя”, коментира Александър Грозданов, собственик и управител на Декстрофобия ООД.

Всички подробности за рождения ден на Dextrophobia може да научите тук. Част от дейностите изискват предварително записване.

Билети може да закупите в мрежата на Bilet Bg / Билет Бг:

Онлайн (ePay, Borica ,  Банков трансфер ,PayPal , Куриер и наложен платеж)

– Или на каса, както и в Office 1 Superstore и магазини „На тъмно“


Благотворителната нотка в рождения ден на Dextrophobia е продължение на дългосрочната ангажираност на организацията с различни образователни проекти и мисията “Заедно в час” в частност.  През 2018 г. съвместно с Dextrophobia осъществихме едноседмична кампания “Бягство с кауза”, където част от приходите във всички ескейп стаи бяха дарени на “Заедно в час”, а посетителите можеха да научат повече за мисията и работата на организацията. В проекта Cards2GO част също процент от цената на картите с предизвикателства се дарява за дейността на “Заедно в час” или TimeHeros. Освен всичко това през годините екипът на Dextrophobia e подкрепял безвъзмездно учители и възпитаници на програмата в игровизацията на събития за ученици.

сътрудник "Маркетинг и комуникации" в "Заедно в час"
Абонирай се за бюлетин

Най-важното от нас директно в твоята поща

Можеш да се отпишеш по всяко време.