Заедно в час организира дискусии за образованието в страната и чужбина

С началото на новата година „Заедно в час” започва още по-усилено да търси нови вдъхновяващи учители и съмишленици, които да работят за подобряване достъпа до качествено образование в България. За да открием най-подходящите и мотивирани кандидати, продължаваме и организирането на разговори за програмата в различни градове – както в страната, така и в чужбина.

Ето и какво предстои през следващия месец:

“Поведи промяната в Монтана” – 23 януари, вторник, 18:30ч., Младежки дом, Монтана

Линк към фейсбук събитието

Линк към регистрация     

“Поведи промяната във Враца” – 24 януари, сряда, 19:00ч., Младежки център, Враца

Линк към фейсбук събитието

Линк към регистрация

“Да работиш за значима цел – представяне на “Заедно в час” – 26 януари, петък, 18:30ч., Българско училище за роден език, Будапеща

Участие в събитието ще вземе и Филип Ляпов, докторант по история в Централноевропейския университет в Будапеща и възпитаник на програма „Заедно в час”.

Линк към фейсбук събитието

Линк към регистрация

“Образователното неравенство и програма “Заедно в час” в Берлин – 7 февруари, сряда, 18:00 ч., Bulgarisches Kulturinstitut Berlin \Българския културен институт в Берлин\

За образователното неравенство в България и програмата за лидерско развитие на „Заедно в час“ ще разкаже програмният директор на организацията Траян Траянов.

Линк към фейсбук събитието

Линк към регистрация

Forum Club UNWE – 13 февруари, вторник, 16:00 ч., Аула Максима, УНСС, София

Линк към фейсбук събитието

Линк към регистрация

 

На срещите ще имате възможност да споделите вашите идеи за това как трябва да изглежда образованието в 21. век и как заедно можем да работим за подобряването му.

Ще ви срещнем с настоящи и завършили учители по програма „Заедно в час”, които лично ще разкажат повече за своята работа – за предизвикателствата, с които се сблъскват в училище, и за успехите, които ги провокират да дават най-доброто от себе си всеки ден за учениците. Представители на организацията ще дадат още и подробна информация за кандидатстването, подбора и преживяването по време на двете години от програмата.

Присъствието на събитията е напълно безплатно, но местата често са ограничени, затова препоръчваме предварителна регистрация.

"Заедно в час" подготвя способни хора да бъдат мотивиращи учители, за да може всяко дете в България да има достъп до качествено образование.
Абонирай се за бюлетин

Най-важното от нас директно в твоята поща

Можеш да се отпишеш по всяко време.