Подкрепи Заедно в час до 30 юни и твоето дарение ще бъде удвоено от Богомил Балкански

Всяко индивидуално дарение към фондация Заедно в час от 25 април до 30 юни ще бъде удвоено от верния съмишленик на организацията Богомил Балкански!

В края на учебната година всеки има възможност да подкрепи работата на учителите по програма Заедно в час и лично да допринесе за каузата за успеха на всяко дете с двойна сила благодарение на българския предприемач Богомил Балкански.

Възможностите за индивидуално дарение може да откриете тук.

“Това е вдъхновяващ жест на щедрост от страна на Боги, за който сме изключително благодарни. Надяваме се, че много от нашите съмишленици ще се възползват и вдъхновят от възможността да подкрепят работата ни с учителите по програмата и достъпа до качествено образование за всяко дете”, коментира Анжела Деянска, мениджър Развитие и фондонабиране на Заедно в час.

Богомил Балкански, който има богат бизнес и предприемачески опит в едни от най-големите технологични компании и проекти в Силициевата долина на САЩ, е верен съмишленик на Заедно в час. В 18 април в Сан Франциско той се включи заедно с Евгения Пеева-Кирова, изпълнителен директор на Заедно в час, в изключително интригуваща дискусия за социалната мобилност и образованието в България.

Пълен видео запис от събитието може да видите тук.

"Заедно в час" подготвя способни хора да бъдат мотивиращи учители, за да може всяко дете в България да има достъп до качествено образование.
Абонирай се за бюлетин

Най-важното от нас директно в твоята поща

Можеш да се отпишеш по всяко време.