е най-сигурната инвестиция
Образованието 

Учителят е този, който води детето в света на познанието. Всяко дете заслужава да работи с учител, който вярва в него.

В Заедно в час обучаваме и подкрепяме талантливи и мотивирани хора да преподават в най-нуждаещите се училища и развиват ключови умения за успех у своите учениците.

Досега сме обучили и подкрепили близо 200 учители и сме достигнали чрез тях до над 13 000 ученици, но все още ни предстои много работа.

Вашата подкрепа ще ни помогне да достигнем до още хиляди деца и ще им подсигури бъдещето, което заслужават.

За да направите дарение през PayPal, използвайте paypal@zaednovchas.bg или формата по-долу.

  • Това поле е за целите на валидирането и трябва да останат непроменени.

Фондация „Заедно в час”
Адрес: Колайдър Активити Център, бул. Цариградско шосе 111В, София
При банка: УниКредит Булбанк
IBAN: BG14 UNCR 7000 1520 5400 99
SWIFT (BIC): UNCRBGSF

Моля добавете своя имейл адрес в полето „още пояснения“/ „additional details“ в банковия превод. Така ще можем да Ви потвърдим, че дарението е прието успешно и да Ви информираме за дейността на Заедно в час.

Дарявайки символична сума месечно се ангажирате трайно с мисията за равен достъп до качествено образование и системно допринасяте за това повече деца да имат шанса да работят с мотивирани учители, които им помагат да разгърнат своя потенциал. Децата имат нужда от вяра и подкрепа, за да бъдат успешни!

За целта създадохме два удобни начина за дарение. Сумата и продължителността на дарението определяте единствено вие. Едната възможност е чрез дарение по ведомост – определената от вас сума се превежда директно от вашата заплата към фондация Заедно в час. Другият начин е директен дебит в обслужващата ви банка. Отново, единствено вие определяте размера и периодичността на дарението.

Какви са стъпките, които трябва да предприемете?

За дарение по ведомост:

Попълнете приложената бланка от тук;
Предоставте я на отдел „Счетоводство” на своя работодател.

За директен дебит:

Попълнете приложената бланка от тук;
Занесете попълнения формуляр в клон на обслужващата ви банка.

Информация за дарителите:

Дарителите могат да получат сертификат за направеното дарение, с който да удостоверят разходите си пред съответните данъчни служби. За целта е необходимо да бъде подписан Договор за дарение. Моля, пишете на development@zaednovchas.bg за повече информация.

Фондация Заедно в час е вписана в Централния регистър на юридическите лица с нестопанска цел за осъществяване на общественополезна дейност.

Подкрепете ни онлайн чрез Global Giving.

GlobalGiving vetted Organization 2015

Служители на Google и Microsoft, които искат да подкрепят мисията на Заедно в час, могат да дарят чрез портала Benevity под името: Teach For Bulgaria (“Zaedno v chas”).

От САЩ онлайн може да подкрепите Заедно в час с данъчно облекчение през Benevity чрез дарение до „Next Generation Bulgaria Fund“, като добавите следната бележка към дарението: „Donation for Teach For Bulgaria“.

От САЩ може да ни подкрепите с дарение с чек или банков превод.

За дарение през банков превод:

Bank Name: Fidelity Bank
ABA: 091014924
Beneficiary Name: NEXT GENERATION BULGARIA FUND
Beneficiary Account Number: 213826
Моля, добавете като бележка (memo) “Teach For Bulgaria donation”.

За дарение през чекове, моля изпратете до:

Next Generation Bulgaria Fund, 64 Summit Avenue, Bronxville, NY 10708.
Моля, добавете като бележка (memo) “Teach For Bulgaria donation”.

Онлайн може да подкрепите Заедно в час от САЩ с данъчно облекчение през Benevity чрез дарение до „Next Generation Bulgaria Fund“, като добавите следната бележка към дарението: „Donation for Teach For Bulgaria“.

За повече информация може да се свържете се с нашия екип „Развитие и фондонабиране“ на development@zaednovchas.bg.

Събития

london event

Истории на съмишленици

За 10 дни през юни 2017 нашият съмишленик Явор Атанасов измина разстоянието от 1347 км между Париж и Барселона, сам с едно колело и благотворителната мисия за набиране на средства за подкрепа на учителите по програма Заедно в час. За по-малко от месец той обедини повече от 420 души и над 100 дарители да се включат в неговото благоворително приключение.

Научете повече за неговата история тук и тук.

Богомил Балкански

През 2017 година един от най-успешните българи в технологичната индустрия и Силициевата долина Богомил Балкански се ангажира силно с каузата на Заедно в час за успеха на всяко дете. Г-н Балкански организира кампания за удвояване на даренията към Заедно в час, в която се включиха повече от 150 души, гостува като ролеви модел в класна стая на учители по програмата и разказа за своя личен път на специална дискусия за социалната мобилност.

Научете повече за неговата подкрепа тук.

Лидия е начален учител в ОУ „Св. Св. Кирил и Методий“ в гр. Самоков и отдадена майка, която отглежда сама своя син, много обича да чете книги и се занимава любителски с театър. Завършила е педагогика, но започва да работи по специалността си след 17 години в сферата на счетоводните услуги. Лидия е индивидуален дарител на Заедно в час, който редовно отделя част от своите месечни доходи, за да подкрепя учителите по програмата.

Научете повече за нейната мотивация тук.