През януари и февруари Заедно в час търси човек за пример в Монтана, Враца, Стара Загора и Ловеч

С началото на новата година Заедно в час започва още по-усилено да търси новите вдъхновяващи учители, които са готови да работят за подобряване на образованието в България. За да открием най-подходящите и мотивирани кандидати продължаваме и организирането на разговори за програмата в различни градовете на страната. Искаме да срещнем онези активни хора в градовете, които вярват, че промяната към по-качествено образование за всички деца е възможна.

Ето и къде ще бъдем през следващите два месеца:

Монтана – 31. януари, вторник, 17:30 ч., Младежки дом

Линк към фейсбук събитието
Линк за регистрация

Враца – 2. февруари, четвъртък, 18:00 ч., Младежки център

Линк към фейсбук събитието
Линк за регистрация

Стара Загора – 8. февруари, сряда, 18:00 ч. – Международен младежки център

Линк към фейсбук събитието
Линк за регистрация

Ловеч – 17. февруари, петък, 18:00 ч. – Кино Космос

Линк към фейсбук събитието
Линк за регистрация

Надяваме се на тези събития и всички предстоящи през следващите месеци заедно да обсъдим местните специфики и нужди в образованието, както и да набележим възможни следващи стъпки за решението им.

На срещите настоящи и завършили учители по програма Заедно в час лично ще разкажат повече за своята работа – за предизвикателствата, с които се сблъскват в училище, и за успехите, които ги провокират да дават най-доброто от себе си всеки ден за учениците. Представители на организацията ще дадат още и подробна информация за кандидатстването, подбора и преживяването по време на двете години от програмата.

Присъствието на събитията е напълно безплатно, но местата често са ограничени, затова препоръчваме предварителна регистрация.

"Заедно в час" подготвя способни хора да бъдат мотивиращи учители, за да може всяко дете в България да има достъп до качествено образование.
Абонирай се за бюлетин

Най-важното от нас директно в твоята поща

Можеш да се отпишеш по всяко време.