През ноември Заедно в час търси човек за пример в Пазарджик, Разград, Благоевград и Пловдив

facebook-event-image-obshtХората за пример, които ни вдъхновяват, мотивират и променят, са навсякъде около нас и в цялата страна. Затова и Заедно в час започва поредица от срещи в различни населени места в България в търсене на най-подходящите кандидати за своята програма.

През ноември първите посетени градове ще са Пазарджик, Разград, Благоевград и Пловдив.

На събитията всички присъстващи ще имат възможност да научат повече за проблемите на българските ученици в неравностойно положение, защо е толкова важен равният достъп до качествено образование и как могат да работят за това всички деца да бъдат успешни в бъдеще.

Лично представители на Заедно в час ще споделят подробна и актуална информация за програмата, начина за кандидатстване и подбор на участници. В срещите ще се включат и действащи учители по програмата, от които директно всеки присъстващ ще може да разбере как преминава един техен ден и защо са избрали да бъдат част от образователната система.

Ето и пълната програма на събитията “Заедно в час търси човек за пример” през ноември:

Пазарджик – 16 ноември от 18.00 до 19.30 ч. в Зала “Маестро Георги Атанасов” (зала “Архитектурен съвет”) – регистрация
следи събитието и във фейсбук

Разград – 17 ноември от 18.30 до 21.00 ч. в хотел Cartoon – регистрация
следи събитието и във фейсбук

Благоевград – 23 ноември от 18.00 до 19.30 ч. в зала 5 на Община Благоевград – регистрация
следи събитието и във фейсбук

Пловдив – 24 ноември от 18.30 до 21.00 ч. в центъра за развитие на социален капитал Limacon (Марица 154 А) – регистрация
следи събитието и във фейсбук

Присъствието на събитията е напълно безплатно, но местата често са ограничени, затова препоръчваме предварителна регистрация.

"Заедно в час" подготвя способни хора да бъдат мотивиращи учители, за да може всяко дете в България да има достъп до качествено образование.
Абонирай се за бюлетин

Най-важното от нас директно в твоята поща

Можеш да се отпишеш по всяко време.