10 съвета за кариерното ти развитие

Център за кариерно развитие и обучителни ресурси на Нов Български Университет подготвя супер кариерен цикъл от събития, които ще подготвят студентите за предстоящия форум “Кариери и студенти” 2020 на 28 април! ???

Не пропускай възможността да се включиш в цикъла с първото събитие, организирано от НБУ и Фондация “Заедно в час”, които те канят на дискусия на тема “10 съвета за кариерното ти развитие” ! ?‍??

?Кариерният път на всеки от нас преминава през различни етапи, но със сигурност от търсенето на стаж до преминаването през няколко работни позиции ние сме научили важни уроци и сме търсили отговор на множество подобни въпроси: ? ?

✅Как да избереш най-подходящата за теб работна позиция?
✅Къде да я откриеш?
✅Точно тази компания ли ще бъде най-подходящото място, на което да реализираш пълния си потенциал? А ти ли си техният човек?
✅Как да се подготвиш за кандидатстването си?
✅Какви са етапите, през които ще преминеш в процеса на подбор?

?Това са само част от въпросите, на които ще се опитаме да намерим отговор заедно по време на обучението ни, а също и да дадем няколко важни съвета. ? ?

Затова – зареди се с енергия и мотивация на събитието! ? ? Повече за събитието – във Facebook.
_________________________________________________

 

?Виолена Брождина е завършила бакалавър „Индустриален бизнес“ в УНСС и магистърска степен по „Рекламен мениджмънт и визуален брандинг“ в НБУ. Има 3-годишен опит в организирането на събития в културния сектор към Фондация ЕДНО за култура и изкуства, стаж в PR агенция United Partners. Участник в множество доброволчески инициативи, свързани с култура, кино и социални каузи.

?Повече от година е част от екипа „Привличане на нови участници“ във Фондация „Заедно в час“.

Начало:

13:00

23 януари, 2020

Край:

14:00

23 януари, 2020

Адрес

UniArt Gallery, НБУ, София

Event Participants