Betahaus закуска – Бъдещето на българското образование

От кого зависи бъдещето на българското образование? Каква е ролята на българските граждани, бизнеси, предприемачи в осигуряването на качествено образование?

 

Каним ви на една необикновена сутрин с почерпка и питателна храна за размисъл. Заедно ще обсъдим и потърсим отговори на тези въпроси в компанията на Стефан Лазаров и Лора Нешовска от фондация “Заедно в час”.

Стефан е възпитаник на програма “Нов път в преподаването” на фондация “Заедно в час”, образователен експерт, обучител, ментор, автор на статии, доклади и стратегически документи. Той ще сподели личния и професионалния си поглед над българското образование и неговото бъдещо развитие. 

Лора ще ни разкаже за 14 годишния опит на фондацията и мисията за достъп до качествено образование за всяко дете в България. 

 

Събитието е подходящо за всеки, който иска да научи нещо ново за образователната система в България, да сподели опит и да допринесе директно към развитието на бъдещето поколение лидери и новатори. 

 

В рамките на месец май, betahaus се включват във фондонабираща кампания “Месец май в подкрепа на българското образование” и даряват процент от всеки закупен Light пакет.

Начало:

09:30

14 май, 2024

Край:

11:00

14 май, 2024

Адрес

betahaus; ул. Шипка 6

Event Participants