Благотворителен търг на звездите 2019

За осма поредна година “Заедно в час” организира “Благотворителен търг на звездите” на 16 октомври 2019 г. в партньорство с Български форум на бизнес лидерите (БФБЛ) и спонсори от бизнес сектора. 

Основната цел на събитието е да набере средства в подкрепа на учителите в програмата на “Заедно в час”, както и да обедини бизнес лидери и популярни личности около каузата за осигуряване на равен достъп до качествено образование на всяко дете. Нестандартното събитие предоставя възможност на гости на търга да наддават за два часа, прекарани с известни личности от българската култура, спорт, медии и други сфери. Като съмишленици на мисията на “Заедно в час” звездите даряват своите два часа като водещи на корпоративни събития, тиймбилдинг дейности и пр.

В “Благотворителния търг на звездите” тази година своето присъствие като звезди вече потвърдиха актьорите Алек Алексиев, Иван Бърнев и Маргита Тошева, ултрамаратонецът Краси Георгиев, почетният консул в Сан Франциско и един от най-влиятелните българи в технологичната индустрия Богомил Балкански и много други.

Водещ на събитието тази година е Митко Павлов.

Присъединете се като гост на тазгодишния “Благотворителен търг на звездите” и подкрепете работата на учителите в програмата на “Заедно в час”!

Научете повече за събитието, звездите и предходните издания тук.

Събитието е с покани. Регистрацията ще бъде отворена през септември! 

Ако искате да ви информираме по имейл за отварянето на регистрацията или подробности за събитието, моля да пишете на development@zaednovchas.bg

Научете как да станете спонсор на търга тук.

Начало:

19:00

16 октомври, 2019

Край:

23:00

16 октомври, 2019

Event Participants