Благотворителен търг на звездите | Специално онлайн издание

Пет популярни личности и изявени професионалисти от различни сфери подготвиха пет онлайн дейности, които даряват за мисията на “Заедно в час”. 

Те са звездите в специалното онлайн издание на Благотворителния търг на звездите

Събитието ще се проведе за първи път от 1 до 6 юни 2020 на сайта на “Заедно в час” и се организира в партньорство с Български форум на бизнес лидерите.

С най-високото наддаване за всяка звезда вие печелите не само уникално развиващо преживяване, но също дарявате заявената сума на “Заедно в час”. По този начин подкрепяте каузата ни за осигуряване равен достъп до качествено образование за всяко дете.

Регистрирайте се предварително, за да можете да участвате!

КАК ДА СЕ ВКЛЮЧИТЕ

  • Регистрирайте се предварително още сега – ние ще ви изпратим допълнителна информация и предварително известие, когато започне търга.
  • От 1 до 6 юни всеки ден ще отключваме наддаванията за отделна звезда и нейната дейност, която може да купите. Следете, за да не изпуснете нито едно наддаване.
  • Наддавайте и спечелете дейността, която най-много искате.

КАК ОЩЕ МОЖЕ ДА НИ ПОДКРЕПИТЕ

  • Поканете приятели – споделете емоцията и обединете преживяването с приятели. Може дори да откупите звезда/дейност заедно.
  • Ако имате бизнес или фирма, подкрепете събитието и като спонсор. Повече подробности вижте тук или се свържете с нас.

 

Допълнителна информация за събитието.

Очаквайте скоро повече детайли за дейностите и звездите.

 

——

 

ЗАЩО ОРГАНИЗИРАМЕ ТОВА СЪБИТИЕ 

През последните месеци глобалната пандемия промени изцяло и училището: начинът, по който децата учат и учителите преподават, ролите, които имахме за всеки един в образователния процес. Тепърва предстои да видим какви ще са и дългосрочните ефекти.

И докато дистанционното обучение отвори врати за различни възможности и много иновации, за много деца от най-уязвимите общности, достъпът до образование в момента е още по-труден, а неравенствата се задълбочават. 

В тази ситуация проличава и колко много имаме нужда в момента от учители – лидери:

  • Професионалисти, които смело и проактивно подкрепят своите ученици и училищни екипи да се адаптират към новата среда. 
  • Хора, които са осъзнати, креативни и готови да учат в движение, за да развиват у учениците умения и знания за бъдеще, което не познаваме. 

През последните месеци в общността на “Заедно в час” видяхме много такива примери – кампании за набиране на устройства, нови начини на преподаване и провокиране на учениците, креативни методи за мотивиране и ангажиране, техническа и емоционална подкрепа за колеги, родители и ученици… и това само за два месеца. 

За да продължим да откриваме, подкрепяме и развиваме именно такива хора, които да работят в образователната система – имаме нужда от вашата подкрепа! 

А какъв по-добър начин да ни я дадете, от това да получите уникално преживяване с вдъхновяващи личности и дейности, с които развивате себе си или собствения си бизнес.

Начало:

09:00

1 юни, 2020

Край:

18:00

6 юни, 2020

Адрес

ONLINE

Event Participants