Да се изгубиш нарочно (филмът) в Амстердам

> ОБНОВЕНО: Поради запълнен капацитет на залата, не приемаме повече регистрации. Благодарим ви за интереса! <

Заповядайте на прожекция на филма на Крис Захариев “Да се изгубиш нарочно” по инициатива на фондация “Заедно в час”.

“На границата между безгрижието и отговорния живот трима приятели решават да прекарат последното си лято като тийнейджъри, пътувайки без план сред най-затънтените кътчета на България. Купуват стара „жигула”, стягат раниците и се впускат в сурово приключение, в което всичко, което може да се обърка, се обърква. Къпане в реки, спане при непознати баби и закусване сред чифтокопитни животни. Приключение, в което, губейки себе си по пътя, пак се намираш у дома.”

Така започва описанието на “Да се изгубиш нарочно” – документален филм, режисиран от влогъра Крис Захариев.
“Да се изгубиш нарочно” разказва историята на три момчета, които изминават над 5600 км. „Идеята ни беше да пътуваме из България из затънтени села. Имахме няколко правила – да не използваме GPS, да не се качваме на магистрала и да не спим в хотели. Също така да ядем каквото намерим”, разказва Крис Захариев пред “Под моста”. Освен него, във филма участват още актьорът Ясен Атанасов и операторът Анастас Шипков.

В рамките на събитието зрителите ще могат да се запознаят и с програмата на “Заедно в час” за професионално и лидерско развитие, както и с каузата на организацията за достъп до качествено образование за всяко дете в България. След прожекцията е предвидено и време за дискусия и разговори в бара на киното.

20 март
Cinema of the dam’d
Начало: 19:00ч

Входът за прожекцията е свободен, но с предварителна регистрация. >> ОБНОВЕНО: Поради запълнен капацитет на залата, не приемаме повече регистрации. Благодарим ви за интереса! <<
Филмът е с английски субтитри.

Очакваме ви!

Начало:

19:00

20 март, 2019

Край:

21:00

20 март, 2019

Адрес

Cinema of the dam'd, Amsterdam

Event Participants