Да се изгубиш нарочно (филмът) в Берлин

ОБНОВЕНО

Благодарим за големия интерес! ВСИЧКИ МЕСТА ЗА СЪБИТИЕТО В БЕРЛИН СА ЗАЕТИ. Следващите регистрации ще бъдат добавени в списък с изчакващи и ще се свържем с Вас, ако се освободи място.
Следете за следващите ни събития в Германия тук и във Facebook.

——

Заповядайте на прожекция на филма на Крис Захариев “Да се изгубиш нарочно” по инициатива на фондация “Заедно в час” и Bulgarisch-Deutsche Studentenvereinigung “Hashove” и със съдействието на Bulgarisches Kulturinstitut Berlin.

За филма

“На границата между безгрижието и отговорния живот трима приятели решават да прекарат последното си лято като тийнейджъри, пътувайки без план сред най-затънтените кътчета на България. Купуват стара „жигула”, стягат раниците и се впускат в сурово приключение, в което всичко, което може да се обърка, се обърква. Къпане в реки, спане при непознати баби и закусване сред чифтокопитни животни. Приключение, в което, губейки себе си по пътя, пак се намираш у дома.”

Така започва описанието на “Да се изгубиш нарочно” – документален филм, режисиран от влогъра Крис Захариев.
“Да се изгубиш нарочно” разказва историята на три момчета, които изминават над 5600 км. „Идеята ни беше да пътуваме из България из затънтени села. Имахме няколко правила – да не използваме GPS, да не се качваме на магистрала и да не спим в хотели. Също така да ядем каквото намерим”, разказва Крис Захариев пред “Под моста”. Освен него, във филма участват още актьорът Ясен Атанасов и операторът Анастас Шипков.

В рамките на събитието зрителите ще могат да се запознаят и с програмата на “Заедно в час” за професионално и лидерско развитие, както и с каузата на организацията за достъп до качествено образование за всяко дете в България. След прожекцията е предвидено и време за дискусия и разговори.

6 февруари
Български културен институт – Берлин
Начало: 19:00ч.

Входът за прожекцията е свободен, но с предварителна регистрация на http://bit.ly/2FTKx22
Филмът е с включени английски субтитри.

Ако

Начало:

19:00

6 февруари, 2019

Край:

21:00

6 февруари, 2019

Адрес

Bulgarisches Kulturinstitut Berlin, Leipziger Straße 114-115, 10117 Berlin, Germany

Event Participants