Характер в час

Знаем ли кои са силните черти на характера ни?
Как можем да ги идентифицираме?
Трябва ли да се фокусираме над тях, за да бъдем по-успешни?

Лидерство, смелост, креативност, честност, любопитство. Кои са твоите 5 най-силни страни и кои са другите, които целенасочено можеш да подобриш и развиваш?

Всички тези и много други въпроси ще имаме възможността да обсъдим на 19.02 (вторник) от 15:00 ч.

По време на събитието на Фондация “Заедно в час” и “Характер.бг” всички присъстващи ще получат достъп до теста на VIA Institute on Character и възможността да идентифицират както силните си страни, така и тези, които имат потенциал за развитие.

Събитието е със свободен вход и предварителна регистрация на: https://bit.ly/2SgqjGj

Водещи ще бъдат:

Виолена Брождина – завършила е бакалавър „Индустриален бизнес“ в УНСС и магистърска степен по „Рекламен мениджмънт и визуален брандинг“ Нов български университет. Има 3-годишен опит в организирането на културни събития към Фондация ЕДНО за култура и изкуства, стаж в PR агенция United Partners, участник в множество доброволчески инициативи, свързани с култура, кино и социални каузи.

Димитър Татарски – възпитаник на Американски университет в България. Социален предприемач и съосновател на социалния старт-ъп “Общност Каузи и Начинания” (ОКиН), подпомагащ развитието и качеството на живот в страната чрез социални иновации. Застъпник за позитивно образование и образование за развитие на характера в България. Митко е посланик на MOVE.BG за област Благоевград и член на Асоциацията на българските лидери и предприемачи ABLE.

Очакваме ви!

——

До 15 април 2019 г. “Заедно в час” набира кандидати за деветия випуск участници в програмата си, които през 2019 г. ще преминат интензивно обучение, а от 15 септември ще започнат да преподават на ученици в 11 региона на България. Повече информация за програмата ТУК.

Начало:

15:00

19 февруари, 2019

Край:

16:00

19 февруари, 2019

Адрес

ЮЗУ "Неофит Рилски", Благоевград

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *