Истории без край

Новата година започва с изненадващи подаръци!
Ела на щанда на “Заедно в час” във факултета си, за да вземеш своята безплатна книга.

Подготвили сме девет вдъхновяващи и изненадващи истории, в които са скрити преживяванията на 11 участници в програмата на “Заедно в час” и още стотици детски съдби, свързани с тях. Преживявания за това да надскочиш себе си, за предразсъдъците, за успеха на децата, за вярата в себе си. Преживявания, които показват защо да си учител е отговорна, но и удовлетворяваща професия. И защо учителите в най-голяма степен могат да влияят на съдбата на учениците си.

Кога и къде можеш да ни намериш?

Всеки ден от 10 до 16 ч. в различен факултет

14.01 – ФЖМК и ФНОИ
15.01 – Стопански факултет и Философски факултет
16.01 – Ректорат /Северно и Южно крило/
17.01 – Физически факултет и Биологически факултет
18.01 – ФМИ и ФХФ

“Истории без край” е продължение на инициативата “Празните книги”, която се проведе в НДК по време на 46-тото издание на Софийския международен панаир на книгата.

—–

До 20 февруари можеш да кандидатстваш за деветия випуск участници в програмата ни, които през 2019 г. ще преминат интензивно обучение, а от 15 септември ще започнат да преподават на ученици в 11 региона на България. Повече информация можеш да откриеш тук.

“Заедно в час” е създадена по инициатива и с финансовата подкрепа на фондация „Америка за България“ и е част от международната мрежа Teach For All, чийто подход успешно се прилага в близо 50 други държави на шест континента.

Начало:

10:00

14 януари, 2019

Край:

16:00

18 януари, 2019

Адрес

Софийски университет "Св. Климент Охридски"

Event Participants

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *