Как да развием умения за успешни продажби

Живеем във времена, в които за да си успешен, е нужно не само да имаш знания, но и да развиваш умения, които да ти позволят да се възползваш от всяка ситуация.

Ако искаш да разбереш как да развиеш умения, които да ти помогнат да си успешен в продажбите, заповядай на предстоящата дискусия, организирана от “Заедно в час” в партньорство с “Кока-Кола Хеленик България” и с любезното съдействие на Междууниверситетския център за развитие на кариерата – УНСС и Студентски съвет.

На нея ще имаш възможността да се срещнеш с Явор Стефанов.

Явор става част от екипа на “Кока-Кола Хеленик България” преди 14 години, през които преминава през различни позиции в областта на продажбите. Днес той е ръководител “Фрагментиран пазар” за страната и управлява екип от 350 души.

Неговият път в компанията започва от позиция търговски представител във Варна, а впоследствие заема все по-отговорни роли, включително ръководител „Търговски екип“, регионален търговски обучаващ, ръководител на отдел „Продажби – обучение и развитие“, ръководител на Североизточна търговска зона.

През своя дългогодишен опит в ръководенето на екипи Явор подпомага изграждането и развитието на способностите на техните членове. Чрез своята енергия и страст към работата Явор ги мотивира, ангажира и успешно развива техните умения, за да могат да постигнат своите цели в професионално отношение. „Да ръководиш екип в динамична сфера като тази на продажбите е страхотно предизвикателство и голяма отговорност. За мен ключови елементи за създаването на екипност и позитивна енергия са насърчаване на споделянето и репликирането на добри практики, ръководенето чрез личен пример, признанието на постиженията на всеки колега. Всичко това създава чувство на принадлежност към успехите, които сме постигнали заедно като екип“, казва Явор.

Ще те очакваме на 19 март (вторник) от 17:00 часа в Голяма конферентна зала на Университета за национално и световно стопанство (УНСС).

Събитието е безплатно, но е необходима предварителна регистрация: http://bit.ly/2VUxQb3

—–
До 15 април “Заедно в час” набира кандидати за деветия випуск участници в програмата си за професионално и лидерско развитие, които през 2019 г. ще преминат интензивно обучение, а от 15 септември ще започнат да преподават на ученици в 11 региона на България. Повече информация можете да намерите ТУК.

Начало:

17:00

19 март, 2019

Край:

18:30

19 март, 2019

Адрес

Голяма конферентна зала, УНСС, София

Event Participants