Как преподаването промени живота ми – Русе

 • Всяко дете заслужава качествено образование и подкрепящи учители.
 • Чрез образованието можем да отворим врати пред учениците.
 • Образованието е основен двигател на положителната промяна в обществото ни.
 • Да бъдеш учител може да промени живота на всеки.

  Защо не започнеш със своя?

  Аз го направих! Каня те, за да ти разкажа за моя опит и по какъв начин можеш да вземеш активно участие в положителната промяна в българското образование.

  Казвам се Миглена Христова и от пет години работя в сферата на образованието. Търся начини, по които тя да се подобрява и всяко дете в България да има възможност да развива потенциала си. В момента се занимавам с подкрепа на хора, които искат да работят като учители. Преди това съм работила близо три години като учител в начален и в гимназиален етап с ученици между I и XI клас. Опитът ми е изцяло в училища, в които учениците показват ниски резултати и имат слаба мотивация. Избрах да преподавам в такива училища, защото там децата имат най-голяма нужда от подкрепа в своето учене, а и не само в него.

  Защото да си учител не е само преподаване. А грижа, отношение, действия, мисия, разбиране, подкрепа, щастие.

  Ела да се срещнем, за да ти разкажа повече за това какво означава да бъдеш учител и как работих с моите ученици, за да им помогна да разгърнат целия си потенциал.

  Кога: 8-9.11
  Къде: BoardGames Ruse
  Регистрация – избери удобен за теб час за лична среща:
  На 8.11 (четвъртък): http://bit.ly/2BB7mmX
  На 9.11 (петък): http://bit.ly/2JiIBQC

  Кои сме ние?

  В “Заедно в час” откриваме, обучаваме и развиваме способни и мотивирани професионалисти от различни сфери, които работят дългосрочно за положителна промяна на образованието в България. Програмата ни за професионално и лидерско развитие включва период от две години, в които участниците се обучават по специално разработена система и работят като учители в български училища с резултати под средните за страната. Целта ни е всички ученици в България да получат качествено образование – независимо от населеното място, в което живеят, училището, в което учат, и финансовите възможности на семействата им.

  За последните 9 години имаме опит в 12 региона на България, а през 2020 г. искаме да открием подходящите хора, които да започнат да работят за положителната промяна в образователната система и в регион Русе.

  Ако и ти искаш да станеш част от промяната, заповядай на 8 или 9 ноември в BoardGames Ruse, за да разбереш как.

Начало:

10:00

8 ноември, 2019

Край:

20:00

9 ноември, 2019

Адрес

BoardGames Ruse, ул. Борисова 8, Русе

Event Participants