Как работата като учител промени живота ми – Разград

> Всяко дете заслужава качествено образование и подкрепящи учители.
> Чрез образованието можем да отворим врати пред учениците.
> Образованието е основен двигател на положителната промяна в обществото ни.
> Да бъдеш учител може да промени живота на всеки.

Защо не започнеш със своя?

Аз го направих! Каня те, за да ти разкажа за моя опит и по какъв начин можеш да вземеш активно участие в положителната промяна в българското образование.
Казвам се Миглена Христова и от пет години работя в сферата на образованието. Търся начини, по които тя да се подобрява и всяко дете в България да има възможност да развива потенциала си. В момента се занимавам с подкрепа на хора, които искат да работят като учители. Преди това съм работила близо три години като учител в начален и в гимназиален етап с ученици между I и XI клас. Опитът ми е изцяло в училища, в които учениците показват ниски резултати и имат слаба мотивация. Избрах да преподавам в такива училища, защото там децата имат най-голяма нужда от подкрепа в своето учене, а и не само в него.

Защото да си учител не е само преподаване.
А грижа, отношение, действия, мисия, разбиране, подкрепа, щастие.

Ела да се срещнем, за да ти разкажа повече за това какво означава да бъдеш учител и как работих с моите ученици, за да им помогна да разгърнат целия си потенциал.

Кога: 13.11.2019 г.
Къде: Разград, Общински културен център – фоайе, пл. Независимост 2
Регистрация – избери удобен за теб час за лична среща:
http://bit.ly/2JCMtvR

_______

Вече 4 години работим в област Разград. За това време срещнахме много мотивирани и способни хора, които са готови да работят за по-добро образование в България. Сега търсим още като тях.

Ако и ти искаш да станеш част от промяната, заповядай на 13 ноември в удобен за теб час в Общинския културен център, за да разбереш как.

Начало:

10:00

13 ноември, 2019

Край:

20:00

13 ноември, 2019

Адрес

Разград, Общински културен център - фоайе, пл. Независимост 2

Event Participants