Как работата като учител промени живота ми – Велико Търново

> Всяко дете заслужава качествено образование и подкрепящи учители.
> Чрез образованието можем да отворим врати пред учениците.
> Образованието е основен двигател на положителната промяна в обществото ни.
> Да бъдеш учител може да промени живота на всеки.

Защо не започнеш със своя?

Аз го направих! Каня те, за да ти разкажа за моя опит и по какъв начин можеш да вземеш активно участие в положителната промяна в българското образование.

Казвам се Миглена Христова и от пет години работя в сферата на образованието. Търся начини, по които тя да се подобрява и всяко дете в България да има възможност да развива потенциала си. В момента се занимавам с подкрепа на хора, които искат да работят като учители. Преди това съм работила близо три години като учител в начален и в гимназиален етап с ученици между I и XI клас. Опитът ми е изцяло в училища, в които учениците показват ниски резултати и имат слаба мотивация. Избрах да преподавам в такива училища, защото там децата имат най-голяма нужда от подкрепа в своето учене, а и не само в него.

Защото да си учител не е само преподаване. А грижа, отношение, действия, мисия, разбиране, подкрепа, щастие.

Ела да се срещнем, за да ти разкажа повече за това какво означава да бъдеш учител и как работих с моите ученици, за да им помогна да разгърнат целия си потенциал.

Кога: 18-19.11
Къде: TAM, Велико Търново, Марно поле 2А
Регистрация – избери удобен за теб час за лична среща:
На 18.11 (понеделник): http://bit.ly/2ovDXrp
На 19.11 (вторник): http://bit.ly/2NpKhc9

Кои сме ние?

В “Заедно в час” откриваме, обучаваме и развиваме способни и мотивирани професионалисти от различни сфери, които работят дългосрочно за положителна промяна на образованието в България. Програмата ни за професионално и лидерско развитие включва период от две години, в които участниците се обучават по специално разработена система и работят като учители в български училища с резултати под средните за страната. Целта ни е всички ученици в България да получат качествено образование – независимо от населеното място, в което живеят, училището, в което учат, и финансовите възможности на семействата им.

Вече 3 години работим в област Велико Търново. За това време срещнахме много мотивирани и способни хора, които са готови да работят за по-добро образование в България. Сега търсим още като тях.

Ако и ти искаш да станеш част от промяната, заповядай на 18 или 19 ноември в ТАМ, за да разбереш как.

Начало:

10:00

18 ноември, 2019

Край:

20:00

19 ноември, 2019

Адрес

ТАМ, Велико Търново, Марно поле 2А

Event Participants