Лидерска академия на “Заедно в час” в Берлин

След успешната реализация на първата по рода си Лидерска академия в Лондон “Заедно в час” организира второ издание на събитието – този път за български студенти от цяла Германия. Безплатната академия ще се проведе между 15-17 март 2019 г. в Берлин, а кандидатстването е отворено до 22 февруари на този линк.

Лидерската академия цели да развие универсални и практични умения за лидерство, които са приложими за всяка професионална сфера и могат да са полезни за участниците след завършване на висшето им образование. Обучението включва методи и упражнения от опита на “Заедно в час” и програмата за професионално и лидерско развитие на организацията, както и от международната мрежа на Teach For All. Участниците ще изследват както своите индивидуални цели и лидерски стил, така и начините, по които да общуват и ангажират партньори и съмишленици в своята лидерска роля.

Участниците в академията ще имат възможност да се срещнат и с водещи експерти в различни професионални сфери, които са обединени от подкрепата си към каузата на “Заедно в час”. Гост лекторите ще надградят темите от обученията и ще дадат практически съвети на база на своите успешни професионални кариери.

Сред експертите, които ще вземат участие в академията, са:

В програмата на обучението са предвидени и възможности за неформални разговори с всички присъстващи и гост лектори.

“Научих много не само за лидерството, но и за това как да тренирам своите умения като комуникация, работа в екип, търпение и дискретност”. Това споделя участник в първото издание на Лидерската академия, което се проведе в Лондон през ноември.

Изискванията към участниците са:

  • да са поне втора година студенти в Германия за настоящата 2019 година,
  • да притежават изявен лидерски потенциал и да говорят български език.

Кандидатурите се разглеждат по реда на получаването им в срок до 22 февруари.

“Заедно в час” ще осигури настаняване на одобрените участници, които имат нужда от такова по време на академията. Участниците, които ще пътуват до Берлин, ще имат право на възстановяване на транспортни разходи.

Актуална информация за събитието може да следите и във Facebook.

Начало:

00:00

15 март, 2019

Край:

00:00

17 март, 2019

Адрес

Берлин, Германия