Лидерска академия на “Заедно в час” в Лондон

„Заедно в час“ организира първата по рода си Лидерска академия за български студенти, които учат в момента във Великобритания. Академията ще се проведе между 9-11 ноември в Лондон.

?Кандидатстването е отворено до 20 октомври на този линк.

Мисията на „Заедно в час“ е да открива, обучава и развива мотивирани професионалисти, които работят дългосрочно за положителна промяна на образованието в България. Организацията инвестира в най-ключовия ресурс за една устойчива промяна – хората, и именно това ни мотивира да предадем опита си на най-дейните български студенти на острова. По време на Академията ще се съберат на едно място 30 подбрани участници с изявен лидерски потенциал.

Лидерската академията цели да развие универсални умения за лидерство, които са практични и приложими за всяка сфера, в която участниците искат да бъдат високо ефективни лидери след завършване на висшето си образование. Програмата включва методи и упражнения от опита на „Заедно в час“ и международната мрежа на Teach For All. Участниците ще изследват както своите индивидуални цели и лидерски стил, така и начините, по които да общуват и ангажират партньори и съмишленици в своята лидерска роля.

Освен обучения, участниците ще имат възможности да се срещнат с впечатляващи гост лектори, които са водещи експерти в различни сфери и са обединени от подкрепата си към каузата на „Заедно в час“. Гост лекторите ще надградят темите от обученията и ще дадат практически съвети, на база на своите успешни професионални кариери.

Гост-лектори:
1️⃣Мина Димитрова – Head of Central Sales Strategy & Operations, EMEA at Google
2️⃣Джеймс Дарли – Director of Strategic Alliances at Teach First UK
3️⃣️Явор Атанасов – Principal Software Engineer, BBC

По време на академията всички участници ще имат възможност за свободни разговори с всички присъстващи и гост лектори.
На 9 ноември Академията ще се проведе в офиса на Google, London, а на 10-11 ноември в Amnesty International UK, Shoreditch, London.

Изискванията към участниците:
✅да са студенти във Великобритания за настоящата 2018/2019 година;
✅да притежават изявен лидерски потенциал и да говорят български език.

?Кандидатствайте до 20 октомври на този линк. Кандидатурите се разглеждат по реда на получаването им.

❗ Одобрените участници, които имат нужда от настаняване в Лондон по време на академията, ще бъдат настанени в хотел от „Заедно в час“, а участниците, които ще пътуват до Лондон ще имат право на възстановяване на транспортни разходи.


Ако имате въпроси, може да се свържете с Жана Ле от екипа на „Заедно в час“ на имейл j.le@zaednovchas.bg или на +359 893 322 355.

Следете събитието и във фейсбук тук.

Начало:

11:00

9 ноември, 2018

Край:

00:00

11 ноември, 2018

Адрес

На 9 ноември Академията ще се проведе в офиса на Google, London, а на 10-11 ноември в Amnesty International UK, Shoreditch, London.

Event Participants