Лидерска академия в Лондон: Открий своята кауза

Лидерска академия на Заедно в час в Лондон 2019
 • Ти си завършващ студент или професионалист, който живее във Великобритания има интерес към развиване на социална кауза или образователна инициатива / бизнес?
 • Имаш опит в преподаването и искаш да научиш как да бъдеш по-ефективен и продуктивен както за себе си, така и за своите ученици?
 • Нямаш опит в преподаването, но обичаш да работиш с хора?

Ако поне на един от въпросите отговорът ти е ДА, то ти си подходящ участник за второто издание на Лидерската академия на “Заедно в час” в Лондон между 29. ноември – 1. декември.

Кандидатствай до 10 ноември като ни изпратиш CV на j.le@zaednovchas.bg и попълниш този формуляр: bit.ly/31mdJVD Местата са ограничени и ще се запълват по реда на получаването на качествени кандидатури.

За да кандидатстваш, е необходимо да си минимум последна година студент в своята бакалавърска степен. Одобрените участници, които пътуват до Лондон за академията, ще имат покрити нощувки на 29.11. и 30.11. и транспортните разходи ще им се възстановят частично или напълно.

За “Заедно в час”

“Заедно в час” предлага двугодишна програма за професионално и лидерско развитие в България. Участниците в нея преподават в училища на пълен работен ден и едновременно с това придобиват педагогическа квалификация и преминават през обучения за личностно развитие. Развиват и редица лидерски компетенции, сред които:

 • Създаване и изпълнение на дългосрочна визия
 • Стратегическо планиране и мислене
 • Колективно лидерство в образованието

За Лидерската академия

В рамките на 3 дни в Лондон участниците в Лидерската академия на “Заедно в час”: Открий своята кауза ще преминат през специално подготвени работилници. Участниците ще научат повече за:

 • проблема с образователното неравенство в България и как “Заедно в час” работи за преодоляването му;
  придобиването на основни лидерски компетенции чрез работата в екип и преподаването;
 • принципите на ефективно учене и преподаване и прилагането им на практика;
 • емоционалната интелигентност и как може тя да се развие;
 • граденето на партньорства и взаимоотношения на доверие с околните.

По време на академията участниците ще се запознаят с каузата на “Заедно в час” и ще имат пространство да изследват коя е тяхната лична кауза. Академията е особено подходяща за участници с опит в преподаването, менторството и обучението.

Работилниците включват методи и упражнения от опита на „Заедно в час“ и програмата за професионално и лидерско развитие на организацията, която бе отличена като “Най-добра програма за кариерно развитие” и “Най-добра обучителна програма” в конкурса “Работодател на годината” 2018 г. “Заедно в час” получи наградата “Най-желан работодател сред работещите хора в България” 2019 в категория “Образование”.

За повече информация: Жана Ле: j.le@zaednovchas.bg

 

Начало:

12:00

29 ноември, 2019

Край:

18:00

1 декември, 2019

Адрес

London, UK