Лятна академия за ученици на “Заедно в час” 2019

Целта на лятното училище е да повиши мотивацията за учене на учениците и да подобри подготовката им по изучаваните предмети.

Часовете по време на академията са водени от новите мотивирани учители в програмата на “Заедно в час”. Те са специалисти по различни учебни дисциплини и имат разнообразен професионален опит. Преди започване на академията са предвидени родителски срещи в двете училища. На тях ще родителите ще могат да се запознаят с учителите и да зададат своите въпроси.

Ученическата лятна академия ще се проведе от 29 юли до 15 август,

всеки делничен ден от 9:00ч до 12:30ч. През 2019 г. домакини на академията отново ще бъдат две софийски училища –  в 125 СУ “Боян Пенев” в кв. Младост и в 90 СУ “Ген. Хосе де сан Мартин” в кв. Люлин. Крайният срок за записване е 15 юни.

“Заедно в час” осигурява безплатно обучение и учебни материали, креативни занимания и забавни събития. В края на академията ще има сертификат за успешно завършване за учениците, които са присъствали и вземали активно участие.

Лятната академия помага на учениците да поддържат знанията си през лятото, да създават нови приятелства, да прекарат едно незабравимо лято, а след това по-плавно да се върнат към училищния ритъм.

Крайният срок за записване за академията е 15 юни!


Лятната академия се провежда безплатно за учениците и техните родители и тази година благодарение на Фондация “Америка за България”, Банкя, Дънди Прешъс Металс – Челопеч, IWC – София, Титан Златна Панега Цимент, Лидл и други корпоративни и индивидуални дарители.


Научете всички подробности за академията и ТУК.

Запознайте се с част от новите учители, които ще бъдат преподаватели по време на академията ТУК и ТУК.

Начало:

10:00

29 юли, 2019

Край:

12:00

15 август, 2019

Адрес

София в кв. Младост и кв. Люлин

Event Participants