Национален научно-образователен фестивал: “Намереното поколение”

Апетит за образование чрез практика, заедно с институционалната подкрепа на МОН, събира на едно място професионалисти от цяла България, както и бизнеси и организации, които съвместно работят за превръщането на закостенялото и базирано на теория образование в практическо.

“Заедно в час” е партньор на събитието. Ще можете да откриете щанда ни на етаж 3 в НДК.

Водещ на събитието ще бъде добре познатият на всички от телевизионния екран, Александър Кадиев, който не сам още допринесе с позитивно настроение, но и ще обогати пъстро и шарено програмата. Официални гости на събитието ще бъдат комисар Мария Габриел, както и заместник министър на образованието и науката, ижн.Таня Михайлова.

Това е четвъртото поредно събитие, което организираме с идеята да съберем на едно място образование, наука и бизнес, откривайки и изграждайки следващото поколение български специалисти и учени, чиито умения и познания да бъдат достойни да се наредят до тези на най-големите умове в света.

Модули на изложението:

  • Практическият модул ще се състои под формата на иновативни работилници, демонстрации, екперименти, практически занимания като именно той играе ролята на своеобразна комуникация на науката и демонстрира най-добрите методи на всички участници, с които палят интереса на младите.
  • Лекционният модул, от друга страна, е насочен към повишаване квалификацията на професионалистите, интегрирането на доказани, работещи методи в преподаването, които да стимулират повече успехи. Повече за част от нашите гост лектори добавям във файл.
  • Третият, но не на последно място по важност модул, ще бъде модул за национално обсъждане на иновациите в образованието. В него всяко едно предложение, методика, идея или подход, ще бъдат документирани от протоколчик, а след това и споделени с останалите. За да утвърдим именно тях и да ги съберем заедно, за всеки участник ще изготвим наръчник за учителя, който може да бъде използван, споделян и да служи за пример на всеки.
  • По време на събитието ще можете да откриете щанда на “Заедно в час” на етаж 3.

За регистрация на участници и бизнеси:
https://forms.gle/dV8y41StzBoUYY2t7

Повече за събитието във Facebook.

Начало:

10:00

25 януари, 2020

Край:

18:00

26 януари, 2020

Адрес

НДК, София

Event Participants