Обучение: Ефективно управление на времето

*Всеки от нас разполага с 24 часа в денонощието. Но успяваме ли ефективно да използваме времето си? Какво означава изобщо да използваш ефективно този най-ценен ресурс?
*Как можем да определим приоритетните си задачи за деня, седмицата, месеца, така че да имаме време и за почивка?

Това са част от въпросите, на които ще се опитаме да отговорим в обучението “Ефективно управление на времето”. Очаквайте практически насоки, казуси и изпробвани методи за действие, които ще можете да приложите още на следващия ден.

Кога: 18 февруари (понеделник) / от 15:00 до 16:00 часа
Къде: Семинарна зала към библиотеката на Нов български университет

Водещи:

Петър Пройков – завършил е „Международни икономически отношения“ в Икономически университет – Варна. По време на следването си работи като стажант в Община Варна, след което става заместник-председател в местния комитет на AIESEC, където отговаря за развиването на партньорските отношения на организацията. Вече 4 години Петър успешно се реализира в сферата на човешките ресурси като Координатор Привличане на участници към програмата за професионално и лидерско развитие на “Заедно в час”. Предишният му опит е свързан и с преподаване за 2 години на маркетинг и мениджмънт.

Виолена Брождина – завършила е бакалавър „Индустриален бизнес“ в УНСС и магистърска степен по „Рекламен мениджмънт и визуален брандинг“ в НБУ. Има 3-годишен опит в организирането на културни събития към Фондация ЕДНО за култура и изкуства, стаж в PR агенция United Partners. Активно участва в множество доброволчески инициативи, свързани с култура, кино и социални каузи.

Ако се интересуваш от програмата на “Заедно в час”, прочети повече ТУК.

 

Начало:

15:00

18 февруари, 2019

Край:

16:00

18 февруари, 2019

Адрес

НБУ, София

Event Participants