Предизвикай се с кауза | в Лондон

“Каузата носи смисъл. Смисълът носи сила. Да се предизвикаш с кауза означава да успееш. А този успех ще те остави запленен в каузата. Вярата, че доброто образование не трябва да е привилегия на имащите, а даденост за всички, направи “Заедно в час” смисъла на моето предизвикателство”, споделя Явор Атасанов близо две години след като измина сам с велосипед разстоянието от Париж до Барселона с каузата да подкрепи мисията на “Заедно в час”.

Как едно лично предизвикателството може да подкрепи кауза, която помага на много хора?

Защо предизвикателствата са изпитания за човека, който ги поема, но са вдъхновение за околните?

Как в едно предизвикателство могат да се включат много хора?

Това са само част от въпросите, на които “Заедно в час” ще отговори, за да вдъхнови повече хора да се впуснат в “Предизвикателство с кауза” през 2019 г.

Това ще се случи в рамките на BG Careers Fair в Лондон на 9 март в Посолството на България.

В специалната презентация в рамките на изложението всеки посетител на изложението ще може научи как да подкрепи мисия, в която вярва, докато се забавлява с любимо хоби или тества своите физически възможности.

Събитието ще се проведе от 15:00 ч. в залата на Българския културен институт (разположена под Посолството).

В рамките на презентацията от първо лице ще се включи и самият Явор Атанасов, софтуерен инженер в BBC и верен съмишленик на “Заедно в час”. Докъде отведе пътешествието с кауза Явор и какво го провокира да се предизвика отново тази година ще разберете само, ако посетите презентацията “Предизвикай се с кауза”.

И още….

За всички, които обмислят завръщане в България и нова професионална реализация в образованието, “Заедно в час” ще бъде през целия ден на кариерния форум със собствен щанд.


Къде и кога може да се срещнете със “Заедно в час” в Лондон:

  • 8 март, 19:00 ч. в Gloucester Arms Pub, Kensington – неформална среща със съмишленици и приятели на организацията. За присъствие е нужно предварителна регистрация тук.
  • 9 март, през целия ден, Българското посолство в Лондон, щанд на кариерното изложение BG Career Fair.
  • 9 март, 15:00 ч. в залата Български културен институт (разположена под Посолството) – Презентация “Предизвикай се с кауза” или как личното приключение може да бъде полезно за много други хора.

Начало:

15:00

9 март, 2019

Край:

18:00

9 март, 2019

Адрес

Лондон

Event Participants