ПрепоДАЙ. Ти си ключът за Плевен

Близо половината от българските ученици не разбират смисъла на това, което четат. Не успяват да сметнат какво са купили в магазина. Не вярват в себе си. Липсват способни и мотивирани учители, които да им помогнат да излязат от тази реалност. Това се отразява на цялото ни общество и на икономиката на страната.

Има обаче ключ към промяна и това са хората. Хората, които имат желанието и уменията да направят първата крачка към една по-добра среда на живот. Които не се отказват пред трудностите и търсят решения. Които вярват, че качественото образование за всяко дете в България е пътят към едно по-светло бъдеще за всички ни.

Ние в “Заедно в час” търсим тези хора, обучаваме ги и ги подкрепяме да работят за положителна промяна в българското образование. Заповядайте на среща с нас, за да поговорим как заедно можем да подобрим образованието.

Кога: 7 ноември 2018 г., 18 ч.
Къде: ЦУТНТ (Център за ученическо, техническо и научно творчество) Плевен
Регистрация: http://bit.ly/2D8WsHC

Програма:
Кратка презентация за “Заедно в час”
Време за въпроси и отговори
Дебат на тема “Да си учител е лесна работа”, с участието на Цвети Енева и София Стефанова, участници в програмата на “Заедно в час”, които преподават в регион Плевен.

—–
До 20 ноември “Заедно в час” набира кандидати за деветия випуск участници в програмата си, които през 2019 г. ще преминат интензивно обучение, а от 15 септември ще започнат да преподават на ученици в 11 региона на България.

Ако проявявате интерес към програмата за професионално и лидерско развитие, можете да прочетете повече тук.

Начало:

18:00

7 ноември, 2018

Край:

20:00

7 ноември, 2018

Адрес

Плевен

Event Participants