Програмата на „Заедно в час“ – Стани част от нещо по-голямо!

Когато сме в чужбина, често се чудим дали и защо да продължим развитието си там, откъдето започна всичко – в България. Питаме се дали има смисъл да приложим наученото по време на университета, стажа или работата там, откъдето сме тръгнали. Обмисляме и доколко е възможна работата с кауза. И нерядко си задаваме въпроса дали избирайки този път, ще има кой да ни подкрепи и да сподели вълненията ни.

На 21 ноември те каним на среща, на която ще разбереш повече за програмата на “Заедно в час” – професионалната реализация и каузата, която може да отведе отново в България.

Ще обсъдим защо вече 10 години работим за това всяко дете в България да получи своя равен шанс за качествено образование в училище. Ще ти разкажем как можеш да станеш част от нашата все по-голяма общност, като едновременно с това развиваш себе си професионално и личностно. И ще ти споделим за вдъхновяващите истории на хора, които вече поеха по тази пътека от чужбина.

За да присъстваш на събитието, е необходима предварителна регистрация: https://bit.ly/2NNt0tI

Каним те да побързаш, тъй като местата в залата са ограничени.

Ще те очакваме!

Ако имаш въпроси, не се колебай да се свържеш с:

Калин Баев
Специалисти “Привличане на участници”
k.baev@zaednovchas.bg
+359 893 322 368

——
Кога: 21 ноември, 2019 г., 18:30 ч.
Къде: Мадрид, Impact Hub Alameda, Calle de la Alameda 22 (Atocha)

——
“Заедно в час“ набира кандидати за десетия випуск участници в програмата си за професионално и лидерско развитие, които през 2020 г. ще преминат интензивно обучение, а от 15 септември ще започнат да преподават на ученици в 20 региона на България.

Начало:

18:30

21 ноември, 2019

Край:

20:30

21 ноември, 2019

Адрес

Impact Hub Madrid, Madrid, Spain

Event Participants